Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Αποσύρει όλες τις ελληνικές ταινίες από το YouTube η Finos Films

 
Μόλις τρεις μήνες κράτησε η... Χρυσή Εποχή του ελληνικού κινηματογράφου στο ΥοuTube. Η Φίνος Φιλμ ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσύρει όλες τις κλασικές ταινίες της από τη διαδικτυακή πλατφόρμα, εξαιτίας προβλημάτων στον τομέα των πνευματικών δικαιωμάτων. Η εταιρεία που είχε δημιουργήσει ο Φιλοποίμην Φίνος αποφάσισε πριν από τρεις μήνες να ανεβάσει ολόκληρες τις ταινίες της στο YouTube, από τη μία για να τις προστατεύσει από την πειρατεία- τμήματα των περισσοτέρων ήδη βρίσκονταν στην πλατφόρμα- αλλά και για να δώσει την ευκαιρία στο νέο κοινό να απολαύσει τα διαχρονικά αριστουργήματα.

Στην πορεία όμως ξεκίνησε η διαμάχη με τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης Συγγενικών και Πνευματικών Δικαιωμάτων (ηθοποιοί, σκηνοθέτες και σεναριογράφοι). Η Φίνος Φιλμ πριν από περίπου ένα μήνα αντικατέστησε τις ταινίες με εκτεταμένα αποσπάσματα και αφιερώματα, πιστεύοντας ότι θα λυθεί το πρόβλημα, κάτι που δεν συνέβη καθώς εξακολούθησε η διαμάχη για τα πνευματικά δικαιώματα. Ετσι, αποφασίστηκε να αποσυρθούν εξ ολοκλήρου οι ταινίες, αναφέρει σε δημοσιευμα της η iefimerida.
 
 http://iraklioblog.blogspot.gr/2013/11/youtube-finos-films.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...