Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Συνολικά 142 δικογραφίες για υποθέσεις εγκλημάτων κατά των ζώων

Στοιχεία για υποθέσεις εγκλημάτων που αφορούν ζώα διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου. Τα στοιχεία από τις Εισαγγελίες Εφετών της χώρας, σύμφωνα με….
το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δείχνουν ότι σχηματίστηκαν 142 δικογραφίες, πολλές από τις οποίες αφορούν θανάτωση ζώων με φόλα. Τα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι μεγάλος αριθμός των δικογραφιών (56) τέθηκαν στο αρχείο Αγνώστων Δραστών.
Ενημέρωση για τις περιπτώσεις θανάτωσης ζώων που έχουν καταγραφεί φέτος από τις αρμόδιες αρχές είχε ζητήσει ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός, απευθυνόμενος σε τρία υπουργεία (Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη), με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.
Οι περισσότερες δικογραφίες έχουν σχηματιστεί σε Κοζάνη (12), Μεσολόγγι (12) και Αθήνα (12).
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει διαβιβάσει η Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, συνολικά στην Έδεσσα, τις Σέρρες, τη Βέροια, τα Γιαννιτσά, το Κιλκίς, τη Χαλκιδική και την Κατερίνη έχουν σχηματιστεί 20 δικογραφίες, εκ των οποίων οκτώ τέθηκαν στο Αρχείο Αγνώστων Δραστών.
Σύμφωνα με την Εισαγγελία Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, σε Κοζάνη, Φλώρινα και Γρεβενά έχουν σχηματιστεί συνολικά 19 δικογραφίες, εκ των οποίων οι εννιά τέθηκαν στο Αρχείο Αγνώστων Δραστών.
Όπως προκύπτει από έγγραφο της Εισαγγελίας Εφετών Θράκης, σε Ροδόπη, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη έχουν σχηματιστεί 15 συνολικά δικογραφίες, εκ των οποίων οι εννιά τέθηκαν στο Αρχείο Αγνώστων Δραστών.
Η Εισαγγελία Εφετών Στερεάς Ελλάδας ενημερώνει ότι στο Μεσολόγγι σχηματίστηκαν 12 δικογραφίες, εκ των οποίων τρεις τέθηκαν στο Αρχείο Αγνώστων Δραστών.
Δώδεκα δικογραφίες έχουν σχηματιστεί και στην Αθήνα, εκ των οποίων οι πέντε τέθηκαν στο Αρχείο Αγνώστων.
 
http://www.trelokouneli.gr/sinolika-142-dikografies-gia-ipothesis-egklimaton-kata-ton-zoon/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...