Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΕΚΡΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: Βρέθηκε νεκρή η 27χρονη δασκάλα

Νεκρή βρέθηκε η δασκάλα που αγνοούνταν από χθες στη Ρόδο, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στους δύο νεκρούς, ενώ αγνοούνται ακόμη δύο άτομα...

Η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 27 ετών, ξεβράστηκε στη θάλασσα της Κρεμαστής. Αγνοείται ακόμη ο 50χρονος συνάδελφός της που βρισκόταν μαζί της στο αυτοκίνητο

Σε εξέλιξη βρίσκεται γιγαντιαία επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων ανδρών της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του 50χρονου που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά χθες στη Κρεμαστή Ρόδου.

Χθες, μια γυναίκα 40 ετών ανασύρθηκε νεκρή, από άνδρες της Πυροσβεστικής από την κοίτη χειμάρρου στην γέφυρα Μαριτσών στην Ιαλυσό Ρόδου.


Η είδηση του θανάτου της νεαρής δασκάλας από την θεομηνία στη Ρόδο, βύθισε σε πένθος τα Ψαχνά, από όπου κατάγεται και κατοικούσε όλα αυτά τα χρόνια με την μητέρα της και τα τρία αδέρφια της.

Ήταν σήμερα λίγο μετά τις επτά το πρωί στην περιοχή Κρεμαστή Ρόδου, όταν οι πυροσβέστες βρήκαν το άψυχο σώμα της 27χρονης δασκάλας, η οποία ήταν αγνοούμενη από εχτές το απόγευμα.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην αδικοχαμένη δασκάλα, αφού έφυγε για τη Ρόδο με μεταγραφή πριν από λίγους μήνες, σύμφωνα με το eviazoom.com

Φωτο: rodos info news
http://www.plektani.gr/2013/11/27.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...