Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Δωρεάν Ελληνική Σουίτα Γραφείου Apache OpenOffice 4.1.7 ανανεωμένη έκδοση!



Το Apache OpenOffice είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο εφαρμογών γραφείου ανοιχτού κώδικα. Περιλαμβάνει: Επεξεργαστή Κειμένου (Writer), Υπολογιστικό Φύλλο (Calc), Δημιουργό Παρουσιάσεων (Ιmpress), Πρόγραμμα Σχεδίασης (Draw), Βάση Δεδομένων (Base) και Επεξεργαστή Εξισώσεων (Math). Λειτουργεί σε όλες τις γνώστες πλατφόρμες λειτουργικών συστημάτων: Windows, Linux και Μac, ενώ υποστηρίζει άψογα και την Ελληνική γλώσσα, χάρη στην προσπάθεια των εθελοντών και πολλών χρηστών όπως κι εσάς.

Διαθέτει την ίδια λειτουργικότητα με άλλα δημοφιλή προγράμματα εφαρμογών γραφείου (όπως το MS Office) και έτσι αποτελεί την ιδανική λύση για επιχειρήσεις, σχολεία και οργανισμούς, καθώς μπορούν να το αποκτήσουν ελεύθερα. Το OpenOffice χρησιμοποιεί το ανοιχτό OpenDocument φορμάτ, ενώ μπορεί να διαβάζει και να γράφει αρχεία Word, Excel και PowerPoint. 





http://sourceforge.net/projects/openofficeorg.mirror/files/4.0.1/binaries/el/Apache_OpenOffice_4.0.1_Win_x86_install_el.exe/download
https://www.openoffice.org/el/




Apache OpenOffice 4.0.1 : Δωρεάν Ελληνική Σουίτα Γραφείου 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...