Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Η γυναίκα που ζύγιζε μισό τόνο μεταμορφώθηκε!

Η Mayra Rosales από το Τέξας είχε γίνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο σαν η «δολοφόνος που ζύγιζε μισό τόνο», όταν είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία του ανιψιού της.
Τελικά η υπέρβαρη γυναίκα αθωώθηκε αφού αποδείχτηκε στο δικαστήριο πως η δολοφόνος του παιδιού της ήταν η αδελφή της Mayra, Jaime Rosales.

Η ιστορία της δολοφονίας του μόλις 2 ετών Eliseo Jr, άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή της Mayra, που αποφάσισε να κάνει αυστηρή δίαιτα και να αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση.

Τελικά, όπως φαίνεται τα κατάφερε και για τον λόγο αυτό είδε πάλι τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί στα πρωτοσέλιδα όλου του κόσμου, αλλά αυτή τη φορά για καλό λόγο.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η ζωή της 32χρονης άλλαξε ολοκληρωτικά μετά το δικαστήριο και υποβλήθηκε σε αυστηρή δίαιτα, σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις αλλά και σε ψυχιατρική παρακολούθηση για να καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο ζωής της και την εμφάνισή της.

Τώρα χαίρεται την καινούρια της ζωή, αφού είναι σαν να ξαναγεννήθηκε και πλέον νοιώθει άλλος άνθρωπος, αφού όπως λέει και η ίδια «πριν ζούσα, αλλά δεν είχα ζωή και τώρα έχω»...
onvolos.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/11/blog-post_5937.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...