Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Μεξικό: Κρέμασαν τα πτώματα δυο κοριτσιών από πεζογέφυρα

Με ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι στην πόλη Fresnillo στο κεντρικό Μεξικό, όταν... είδαν κρεμασμένα από μία πεζογέφυρα, τα πτώματα δυο κοριτσιών.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, μετά από τηλεφωνική καταγγελία, στις αρχές της εβδομάδας, οι αρχές ενημερώθηκαν για το μακάβριο θέαμα και βρήκαν τα δυο πτώματα να κρέμονται από γέφυρα στην λεωφόρο Enrique Estrada, της πόλης Fresnillo του κρατιδίου Ζακατέκας, συνοδευόμενα από ένα απειλητικό σημείωμα από το οργανωμένο έγκλημα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ntrzacatecas.com, τα θύματα αναγνωρίστηκαν από τους συγγενείς. Πρόκειται για την Sifuentes Pacheco, 18 ετών και την Lizeth Avalos Fernandez, 16 ετών.

Tα πτώματα απομακρύνθηκαν και έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για άλλο ένα φρικιαστικό επεισόδιο στον ανελέητο πόλεμο των ναρκοκαρτέλ που έχει αιματοκυλήσει την χώρα.
e-go.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/11/blog-post_9924.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...