Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Στη σύνταξη βγαίνει η Έλλη Στάη

Μέχρι πριν λίγους μήνες συνήθιζε να καληνυχτίζει το τηλεοπτικό κοινό της ΝΕΤ από το πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Έπειτα από το «μαύρο» της ΕΡΤ, επικοινωνούσε με τον κόσμο μέσω Twitter όπου μιλούσε για την εισβολή…

των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο, σχολιάζοντας: «Όλα τα άνθη του κακού αρχίζουν από Μ. Και το Μαύρο και τα ΜΑΤ. Και ό,τι άλλο νομίζετε…».
Τώρα, η Έλλη Στάη, λέγεται πως θα «κατεβάσει ταχύτητα», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας enimerosi24.gr κατέθεσε τα χαρτιά της για να συνταξιοδοτηθεί, έχοντας ξεκινήσει την πορεία της στη δημοσιογραφία από τις αρχές της δεκαετίας του 1980.
Βέβαια, η Έλλη Στάη ούσα εξαιρετικά δραστήρια δεν αναμένεται να αποχωρήσει από τη δημοσιογραφική δράση. Άλλωστε, πριν λίγο καιρό ήταν έντονες οι φήμες που την ήθελαν να συζητά με τον Σταμάτη Μαλέλη για να αναλάβει εβδομαδιαίο βραδινό τοκ σόου.
Ακόμα και αν τελικά δεν εντάχθηκε στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, η Έλλη Στάη ασχολείται πυρετωδώς με τη δημιουργία της νέας ενημερωτικής ιστοσελίδας που θα φέρει την υπογραφή της και θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να ενημερώνονται και μέσω web TV.
Η Έλλη Στάη άρχισε τη δημοσιογραφική της καριέρα αμέσως μετά την αποφοίτησή της από τη Νομική Σχολή των Αθηνών. Ξεκινώντας από την εφημερίδα «Η Αυγή», προχώρησε στη «Μεσημβρινή» και την «Ακρόπολη». Από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 άρχισε να εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες, παρουσιάζοντας το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Στη συνέχεια της καριέρας της πέρασε σχεδόν από όλους τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ως παρουσιάστρια κεντρικών δελτίων, αλλά και ως παρουσιάστρια πολιτικών εκπομπών, ενώ συνεργάστηκε με ραδιοφωνικούς σταθμούς.
http://www.trelokouneli.gr/sth-suntaxh-bgainei-h-ellh-stah/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...