Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Έφτιαξε αυτοσχέδιο όπλο απο προϊόντα που πωλούνται στο αεροδρόμιο!

Ο έλεγχος των επιβατών στα αεροδρόμια ειναι τις περισσότερες φορές εξαιρετικά αυστηρός και ειδικά σε κάποια αεροδρόμια σχεδόν πάντα αναγκάζεσαι να αφήσεις κατι πίσω.
Οπότε η λογική λέει οτι τα ίδια τα αεροδρόμια δεν θα έπρεπε να πουλάνε προιόντα που να μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ζωή των επιβατών… Αυτα λέει η λογική, ωστόσο ενα αμερικανός αποφάσισε οτι η λογική δεν εχει πάντα δικαιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail ο Εβαν Μπούθ, ειδικός σε θέματα ασφαλείας, κατάφερε να φτάξει ενα όπλο, ΑΦΟΥ, πέρασε τα μέτρα ασφαλείας του αεροδρομίου και αγοράζοντας προϊόντα που πωλούνται στα αφορολόγητα!

Ο Evan Booth από τη Βόρεια Καρολίνα "κατασκεύασε" ενα όπλο χρησιμοποιώντας ενα σεσουάρ μαλλιών, ενα αντρικό αποσμητικό, ενα κουτάκι Red Bull, ενα λαστΙχάκι, ενα προφυλακτικό, περιοδικά, μπαταρίες λιθιου και ένα μαγνήτη!

Ο Booth, με πτυχίο στα ψηφιακά μέσα, λέει στη Daily Mail πως η ιδέα του ήρθε όταν τα αεροδρόμια εγκατέστησαν body scanners.

Ο Booth σκέφτηκε πως η κατασκευή του όπλου είναι εφικτή όταν συνειδητοποίησε πως τα αεροδρόμια πωλούν μπαταρίες λιθίου. Όταν αναμειγνύεται με το νερό, το λίθιο μπορεί να παράγει ζέστη που με τη σειρά του μπορεί να μετατρέψει ένα αποσμητικό σώματος σε… πυρομαχικό.

Σε συνδυασμό με ένα πιστολάκι μαλλιών και μερικά άλλα πράγματα που διατίθενται στα αεροδρόμια, έχεις φτιάξει ένα όπλο.

Σε μια προσπάθεια να βρει ερευνητικούς πόρους ο νεαρός ενημέρωσε το FBI, τη CIA και διάφορες άλλες υπηρεσίες για τις δραστηριότητές του πριν τις ανεβάσει στο διαδίκτυο.
onalert.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/11/blog-post_920.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...