Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Αυτή είναι η καθηγήτρια που έστελνε προκλητικές φωτογραφίες σε μαθητή της

Όπως αποκάλυψαν οι Αρχές στο Newport της Ουαλίας η 33χρονη Clare Horton  καθηγήτρια σε σχολείο της περιοχής, προσπαθούσε να αποπλανήσει 16χρονο….

μαθητή της στέλνοντας του αποκαλυπτικές- αισθησιακές  φωτογραφίες της στο Facebook. Ο νεαρός που είναι και ένας από τους καλύτερους μαθητές του σχολείου του, είπε ότι είχε ερωτικές περιπτύξεις με την καθηγήτρια τεχνολογίας και σχεδίου, αλλά ότι δεν επιθυμεί να υποβάλλει μήνυση εξαιτίας των «θρησκευτικών του αρχών».
Όπως σημειώνει η Dailymail, μετά από ραντεβού που έκλεισε με τον μαθητή της, προσπάθησε να τον οδηγήσει στο σπίτι της για να συνευρεθούν. Όπως και έγινε.
Η μητέρα δύο παιδιών Clare Horton, εργαζόταν για δέκα χρόνια στο Fitzalan High School του Leckwith στο Cardiff. Η ίδια συνάντησε τον μαθητή της μετά από το μάθημα και τον οδήγησε με το αυτοκίνητο της στο σπίτι της στο Newport.
Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει πως είχαν μια φιλική σχέση και ότι απλά κοιμήθηκαν μαζί χωρίς να προβούν σε ερωτικές πράξεις.
Πλέον, η 33χρονη τέθηκε σε διαθεσιμότητα και δικαιούται μόνο μετά το πέρας δύο ετών, να υποβάλλει εκ νέου αίτηση για διδασκαλία στο σχολείο του Cardiff, όπως προβλέπει ο κανονισμός.
Πηγή: protothema.gr
http://www.trelokouneli.gr/afti-ine-i-kathigitria-pou-estelne-proklitikes-fotografies-se-mathiti-tis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...