Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Νίκο Ρόσμπεργκ «Καλύτερος από τον Χάμιλτον το 2014»

Τους στόχους του ενόψει της επόμενης σεζόν εξέφρασε ο Νίκο Ρόσμπεργκ.



Ο Γερμανός πιλότος της Mercedes, ο οποίος τη φετινή σεζόν τερμάτισε 19 βαθμούς πίσω από τον Χάμιλτον, τόνισε πως το 2014 θέλει αυτός να είναι ο νικητής στη μεταξύ τους… μάχη.

Ακόμη, επισήμανε πως αν η Mercedes θέλει να γίνει η καλύτερη ομάδα του γκριντ θα πρέπει να έχει συνέπεια στα αποτελέσματά της.

«Στόχος μου είναι να βελτιωθώ από αυτή τη σεζόν, η οποία πήγε καλά με δύο νίκες. Ωστόσο, την επόμενη σεζόν θέλω να έχω μία καλύτερη χρονιά και να πλασαριστώ μπροστά από τον ομόσταβλό μου στη βαθμολογία των πιλότων. Αν θέλουμε να γίνουμε οι καλύτεροι, πρέπει να έχουμε περισσότεροι συνέπεια στα αποτελέσματα μας. Ωστόσο, είμαι σίγουρος πως θα το λύσουμε αυτό το θέμα», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προετοιμασίες για την επόμενη σεζόν του πρωταθλήματος.

«Ανυπομονώ να μπω στο μονοθέσιο του 2014. Είναι το πιο ενδιαφέρον πρότζεκτ από τότε που εγώ συμμετέχω στο πρωτάθλημα της Formula 1. Στις επόμενες εβδομάδες αρχίζουμε δουλειά. Παραδείγματος χάριν να φτιάξουμε τη θέση του οδηγού στο μονοθέσιο».

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/11/2014_28.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...