Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ηλίας Κασιδιάρης: Κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε Έλληνες πολίτες να δώσουν αίμα». (video)

adΟ εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε: «Σήμερα είναι η πανελλήνια ημέρα αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής, μια ακόμα δράση κοινωνικής αλληλεγγύης του κόμματός μας…

Δυστυχώς, με πολιτική απόφαση του υπουργείου Υγείας απαγορεύτηκε στα νοσοκομεία που είχαμε συνεννοηθεί να στείλουν κλίνες στα κατά τόπους γραφεία μας για να γίνει κανονικά η αιμοληψία. Αυτό είναι κάτι απαράδεκτο και το καταγγέλλουμε.
Εδώ βρίσκονται εκατοντάδες μέλη της Χρυσής Αυγής για να δώσουν αίμα, για να δώσουν ζωή στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν παρόλο που οι αντιδράσεις, τις οποίες αντιμετωπίζουμε είναι απαράδεκτες. 10 λεπτά πριν ξεκινήσει η αιμοληψία ενημερωθήκαμε πως δεν θα έρθουν οι κινητές μονάδες. Μας είχαν πει ότι θα έρθουν κανονικά δεκάδες κλίνες. Τελευταία στιγμή μας ενημέρωσαν ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο και γι΄ αυτό και μαζικά έχουν προσέλθει τα μέλη και οι φίλοι του κόμματός μας στα κατά τόπους νοσοκομεία.

πηγή: stoxos.gr
http://arouraios.gr/2013/11/ilias-kasidiaris-kaneis-den-mporei/#sthash.TMaE7knZ.dpuf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...