Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Πάτρα: Ποια ήταν η 43χρονη Ναταλία Βουτσινά που δολοφονήθηκε άγρια σήμερα το πρωί - Τι είπε ο δράστης στην ομολογία του (νεότερο)

Η 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 33χρονο Αλβανό στην Πάτρα, ήταν μια δραστήρια γυναίκα, ιδιαίτερα γνωστή στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Το θύμα ήταν σύντροφος γνωστού Πατρινού δημοσιογράφου με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη 10 ετών.

Η Ναταλία Βουτσινά, υπήρξε ενεργή επιχειρηματίας και διατηρούσε γνωστό βιβλιοπωλείο στην Πάτρα, ενώ μαζί με τον δημοσιογράφο, εκτός από ζευγάρι, ήταν και συνέταιροι, καθώς διατηρούσαν ένα κατάστημα εστίασης στο Ρίο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος δράστης, φέρεται να εργαζόταν περιστασιακά στο σπίτι του ζεύγους, ενώ βοηθούσε και στο κατάστημα εστίασης και έτσι γνωρίστηκε με το θύμα.
Ο δράστης ομολόγησε πως δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα με τρεις μαχαιριές στον λαιμό (καρωτίδα), στο στέρνο και την πλάτη. «Τσακωθήκαμε και την σκότωσα», δήλωσε με απίστευτο κυνισμό.

Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο δράστης βρίσκοντας της43χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/11/43_4932.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...