Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

O Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε μπαμπάς!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε πριν από λίγες μέρες πατέρας. Απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Γιώργο Φωτίου Σεργουλόπουλο τον νεώτερο και πλέει στο πιο όμορφο, γαληνεμένο πέλαγος…. αυτό της ευτυχίας!!!

Ήρθε συγκινημένος και χαρούμενος στο γραφείο σήμερα και μοιράστηκε το τρυφερό του μυστικό με όλους μας. Επικράτησε πανδαιμόνιο! Γλυκά, αγκαλιές, φιλιά και ευχές! Δεν σταμάταγε να μας μιλά συγκινημένος για την απρόσμενη ευτυχία που έφερε η γέννηση του μικρού.

Στη φωτογραφία που σαν περήφανος μπαμπάς έχει στο κινητό του, το νεογέννητο είναι … φτυστό! Έχει μάλιστα το ίδιο μόνιμα σχηματισμένο γλυκό χαμόγελο του Φώτη, κι ας είναι λίγων ημερών!

Ο ερχομός του Γιώργου είχε μείνει μυστικός. Ο Φώτης κρατούσε τη λαχτάρα, τη χαρά και την αγωνία του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι να βεβαιωθεί ότι ο γιος του θα έρθει καλά και υγιής στον κόσμο. Άλλωστε πάντα χειρίζεται τις προσωπικές του στιγμές με διακριτικότητα.

Το μωράκι γεννήθηκε λίγο πρόωρα. Ζύγιζε 2.600, αλλά είναι υγιέστατο και βρίσκεται ήδη στο ζεστό σπίτι του μπαμπά του.

Ο Φώτης δεν έκρυψε ποτέ τη μεγάλη, εδώ και χρόνια επιθυμία του να γίνει πατέρας. ‘Ήθελε πολύ να διοχετεύσει την αγάπη του σε ένα παιδί, να του προσφέρει τον ουρανό με τ΄άστρα. Είναι άλλωστε από τους πιο αληθινούς, ειλικρινείς και τρυφερούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ένας πολύ καλός μπαμπάς για το Γιώργο του.


http://gr.omg.yahoo.com/news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...