Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Σε διαθεσιμότητα ειδικός φρουρός για ληστείες σε βάρος Πακιστανών

F59790808991C57E8CE50909E00C8CFD.jpg
Στη σύλληψη ενός ειδικού φρουρού, ενός 30χρονου Έλληνα και δύο Πακιστανών, ηλικίας 19 και 21 ετών, για ληστείες σε βάρος αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί.
Το πρωί της Τετάρτης ο ειδικός φρουρός μαζί με τους τρεις συνεργούς τους εισέβαλε σε σπίτι στο Αιγάλεω που έμεναν τέσσερις Πακιστανοί. Στη συνέχεια τόσο ο ίδιος όσο και ο 30χρονος Έλληνας υποδύθηκαν τους αστυνομικούς και με αυτή τη δικαιολογία άρπαξαν 2.000 ευρώ, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα αεροπορικό εισιτήριο (με προορισμό το Πακιστάν) και κούτες με τσιγάρα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα που ακολούθησε, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ειδικός φρουρός το «έπαιξε» αστυνομικός σε ανυποψίαστους αλλοδαπούς καθώς τον Οκτώβριο είχε μπει σε σπίτι Πακιστανού στο Περιστέρι και άρπαξε 700 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα δελτίο αιτήσαντος ασύλου.
Και ο ένας από του δύο συλληφθέντες Πακιστανούς, πάντως, δεν ήταν «αθώος» καθώς το Φεβρουάριο είχε και πάλλι συλληφθεί γιατί με κατώτερο αξιωματικό της ΕΛΑΣ και έναν Έλληνα είχαν αρπάξει χρήματα από κατάστημα ψιλικών ιδιοκτησίας αλλοδαπών τους οποίους εκβίαζαν πουλώντας τους προστασία.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Ειδικά για τον Ειδικό Φρουρό, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
 http://arouraios.gr/2013/11/se-diathesimothta-eidikos-frouros-gia-lhsteies-se-baros-pakistanon/#sthash.0o4tmpl0.dpuf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...