Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Έφυγε από τον Γονίδη και πήγε στον Σφακιανάκη

Αφού «χάλασε» η συνεργασία της τραγουδίστριας μετά τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για την Χρυσή Αυγή, άλλος τραγουδιστής θα βρεθεί στο πλευρό του Νότη! Ο...
NiVo είπε το μεγάλο «Ναι» στον καλλιτέχνη και θα τραγουδούν μαζί στο νυχτερινό κέντρο! Mπορεί να ακούγονταν ότι θα συνεργαστεί με τον Σταμάτη Γονίδη, όμως τελικά πήρε την απόφαση να είναι με τον Νότη.
Η επίσημη ανακοίνωση του κέντρου αναφέρει σχετικά:
«Οι πόρτες του Έναστρον ανοίγουν το Σάββατο 7-12-2013 και ο Νότης Σφακιανάκης μας υποδέχεται για να τραγουδήσουμε μαζί του τις τεράστιες επιτυχίες του! Το σχήμα συμπληρωνουν δυναμικά οι Goin' Through και μία ομάδα νέων καλλιτεχνών, οι οποίοι μας υπόσχονται μοναδικές βραδιές διασκέδασης στην οδό Πειραιώς 178»!
Πάντως εντύπωση προκαλεί στον καλλιτεχνικό χώρο, η στάση αυτή του Nivo, μιας και στο παρελθόν σε συνεντεύξεις του έχει δηλώσει τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Ο ίδιος έχει αναφέρει χαρακτηριστικά ότι είναι κομμουνιστής και ψηφοφόρος του ΚΚΕ εδώ και 20 χρόνια, «ξέρουν ότι είμαι ενταγμένος στο ΚΚΕ και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δεχθήκαμε αυτή την επίθεση» και έχει τονίσει: «Είμαι ΚΚΕ, γι' αυτό με χτυπούν».

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8421.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...