Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Είναι το πιο αγαπητό αξεσουάρ της γυναίκας… Κι όμως, είναι επικίνδυνο για την υγεία!

Αυτή η έρευνα θα σε σοκάρει…
Μπορεί να την αποχωριζόμαστε σπάνια, αλλά αυτό είναι που την κάνει πιο επικίνδυνη, και δεν είναι άλλη από την… γυναικεία τσάντα! 

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα της εταιρείας Initial Washroom Hygiene, η γυναικεία τσάντα έχει περισσότερα μικρόβια από όσα έχει κατά μέσο όρο μια λεκάνη τουαλέτας! Το γεγονός πως οι τσάντες έρχονται τακτικά σε επαφή με πολλές επιφάνειες, τις καθιστά ιδιαιτέρως επικίνδυνες, καθώς τα μικρόβια που βρίσκονται στην τσάντα μπορούν εύκολα να μεταφερθούν με τα χέρια μας. Η έρευνα έδειξε, μάλιστα, πως 1 στις 5 τσάντες είναι τόσο βρώμικη που αποτελεί άμεση απειλή για την υγεία μας. Το ίδιο ισχύει και για τα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα σε αυτή. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι κρέμες προσώπου ή χεριών φιλοξενούν τα περισσότερα βακτήρια, με επόμενα τα κραγιόν και τη μάσκαρα. Μην ανησυχείς, όμως, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να καθαρίζεις τακτικά τα χέρια και τις τσάντες σου με αντιβακτηριδιακά μαντιλάκια προκειμένου να εμποδιστεί η παρουσία των βακτηρίων και να αποφευχθεί μια πιθανή μόλυνση.
faysbook.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/11/blog-post_2285.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...