Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ελένη Τσολάκη: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια έκανε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο, που δεν υπήρχαν περιθώρια άλλης αναβολής. Η επέμβαση ήταν ρουτίνας, όμως χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δύο μέρες.

Προχθές λοιπόν, η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων προκειμένου να χειρουργηθεί. Η επέμβαση ξεκίνησε γύρω στις εννέα το πρωί και διήρκησε μερικές ώρες. Άνθρωποι από την οικογένεια της και στενοί της φίλοι βρέθηκαν στο πλευρό της. Η μητέρα της Μαρία, ήρθε από την Θεσσαλονίκη για μερικές ημέρες με την αδερφή της.

Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο το πρωί της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου και πήγε στο σπίτι της στην Κηφισιά, απολαμβάνοντας την φροντίδα των δικών της ανθρώπων. Μάλιστα, πήρε μία εβδομάδα άδεια από τον ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη, όπου κάνει εκπομπή με τον Μάκη Πουνέντη και την Μαρία Φραγκάκη. Από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, η Ελένη θα είναι και πάλι στο πόστο της, συνεπής στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

apospasma.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/11/blog-post_1257.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...