Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Εντός του μήνα οι αιτήσεις για μετεγγραφές

Μέσα στο Νοέμβριο αναμένεται να κατατεθούν οι αιτήσεις για μετεγγραφές στα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας, σύμφωνα με...
τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο. Περίπου 15.000 δικαιούχοι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», τόσο της περσινής χρονιάς όσο και παρελθόντων ετών βρίσκονται σε αναμονή προκειμένου να μετακινηθούν σε ιδρύματα κοντά στον τόπο κατοικίας τους.

Η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων δεν έχει επιτρέψει ούτε τις εγγραφές όλων των πρωτοετών αλλά ούτε και να προχωρήσει η διαδικασία των μετεγγραφών.

Το υπουργείο Παιδείας εκτιμά, σύμφωνα με την εφημερίδα, πως άμεσα θα αποκατασταθεί η ομαλότητα στα ιδρύματα- ειδικά στο ΕΚΠΑ και το ΕΜΠ όπου εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα- και τις επόμενες ημέρες θα καταστεί δυνατό να γίνουν οι εγγραφές και εν συνεχεία να κατατεθούν οι αιτήσεις για τις μετεγγραφές.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη μετεγγραφή ενός φοιτητή είναι το ετήσιο κατά κεφαλήν εισόδημα της οικογένειάς του το 2012 να μην ξεπερνά τα 9.000 ευρώ ενώ για μονογονεϊκές οικογένειες και υποψήφιους με σοβαρές ασθένειες το ποσό αυτό διπλασιάζεται.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8374.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...