Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Καμμένος: Ο Σαμαράς είναι απατεώνας

Δριμύτατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπολύει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε συνέντευξή του.

Ο κ. Πάνος Καμμένος μιλώντας σε Κυριακάτικη εφημερίδα χαρακτηρίζει "πολιτικό απατεώνα" τον Αντώνη Σαμαρά.
"Αυτή είναι η πολιτική απάτη που έχει διαπράξει προσωπικά ο πρωθυπουργός. Ο κ.Σαμαράς λειτούργησε ως πολιτικός απατεώνας, λέγοντας στον ελληνικό λαό ότι ζητά την ψήφο του με δεκαοχτώ σημεία. Πρώτο σημείο ήταν η διεξαγωγή της μίας και μόνης εξεταστικής για το πώς μπήκε η χώρα στο μνημόνιο. Όχι απλώς δεν προχώρησε αυτή την επιτροπή, αλλά όταν ήλθε κάλπη για τον Γ. Παπανδρέου και τη λίστα Λαγκάρντ αρνήθηκε να ψηφίσει ακόμα και ο ίδιος. Έφτασε σε σημείο, σε υποθέσεις που είχε αναδείξει η ΝΔ, όπως η υπόθεση των υποβρυχίων, να παρέχει πλήρη κάλυψη στον συνεταίρο του".
Αναφερόμενος στα σενάρια περί μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καμμένος επισημαίνει:"Κεντρική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε ούτε υπάρχει. Εξάλλου, οι τοπικές κοινωνίες έχουν καλύτερη γνώμη για τα πρόσωπα από ότι για τα κόμματα. Εμείς πιστεύουμε στην αυτονομία των τοπικών κοινωνιών".
Σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές, ο κ. Καμμένος , υπογραμμίζει ότι οι ΑΝ.ΕΛ. θέλουν "μία Ευρώπη των εθνών-κρατών που θα έχουν εθνική κυριαρχία". "Αν αυτό λέγεται ευρωσκεπτικισμός, δηλαδή η άρνηση να μετατραπεί η Ευρώπη σε γερμανικό προτεκτοράτο, είμαστε ευρωσκεπτικιστές" αναφέρει.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/11/blog-post_7656.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...