Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Κως: Βίαζε επί ένα χρόνο ένα 14χρονο κορίτσι!

Μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια και μια σειρά από αναβολές, θα καθίσει τελικά στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου ένας 35χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι, με βία και απειλές, εξανάγκαζε επί σχεδόν ένα χρόνο ένα... ανήλικο κορίτσι στην Κω να υφίσταται αλλεπάλληλους βιασμούς!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 35χρονος φέρεται να βίαζε το άτυχο κορίτσι από τις 5 Ιανουαρίου 2004 ως τις 30 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς! Στο διάστημα αυτό, μετέφερε την ανήλικη με το αυτοκίνητο του σε διαφορετικό ερημικό μέρος κάθε φορά και, απειλώντας ότι θα αποκαλύψει στους γονείς της τα πάντα, ερχόταν σε κατά φύσιν συνουσία μαζί της. Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν, αυτό επαναλήφθηκε τουλάχιστον 20 φορές!

Σε βάρος του φερόμενου ως βιαστή είχε ασκηθεί δίωξη για βιασμό και αποπλάνηση παιδιού κατ' εξακολούθηση, αλλά μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Κω είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισής του κάθε 1η και 16η του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καταβολή εγγύησης ύψους 4.000 ευρώ.
Πρώτο Θέμα
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/11/14_23.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...