Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Κάνε τα ρούχα σου να κρατήσουν περισσότερο

Aν θεωρείς "μεγάλο κατόρθωμα" ότι έμαθες να αγοράζεις τα ρούχα που θέλεις στις φθηνότερες τιμές (στοκ, ίντερνετ, εκπτώσεις), μάθε ότι έχεις ...κάνει τη μισή δουλειά! Για να την έχεις ολόκληρη την "ομορφιά" πρέπει να ξέρεις και να φροντίζεις την γκαρνταρόμπα του έτσι, ώστε το κάθε κομμάτι της να κρατήσει όσο το δυνατό περισσότερο και να μοιάζει κάθε φορά με καινούριο.

Αν δεν είναι τελείως στεγνό, μην το μαζεύεις
Απέφυγε να κρεμάσεις και να διπλώσεις νωπά ρούχα γιατί εκτός του ότι μπορεί να προσελκύσει έντομα, η υγρασία πιθανό να καταστρέψει και τις ίνες.

Μην χρησιμοποιείς συρμάτινες κρεμάστρες
Κρέμασε τα ρούχα σε ξύλινες ή και πλαστικές αλλά βαριές κρεμάστρες με ώμους, ώστε να μην φοβάσαι ότι θα ξεχειλώσουν ή θα χαλάσει η φόρμα τους με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Προσοχή στις μυρωδιές
Μη ψεκάζεις το άρωμά σου αφού έχεις πρώτα ντυθεί. Κάτι τέτοιο ενέχει τον κίνδυνο να πέσει το προϊόν επάνω στο ύφασμα και να λεκιάσει ανεπανόρθωτα. Αν δεν έχεις άλλη επιλογή, φρόντισε τουλάχιστον να στοχεύσεις ξεκάθαρα επάνω στο δέρμα σου και μόνο εκεί.

Μάθε τέχνη κι άστηνε
Για να μην τρέχεις κάθε τρεις και λίγο στη μοδίστρα, γιατί δεν φροντίζεις -αν δεν ξέρεις ήδη, δηλαδή- να μάθεις τα βασικά; Πως ράβουν ένα κουμπί, για παράδειγμα, ή πως μπαλώνουν μια τρύπα. Έτσι, και έξοδα θα γλιτώσεις, και φθορές.

Πλύνε τα τζιν από την ανάποδη
Τα περισσότερα τζιν ξεθωριάζουν με τα πλυσίματα, ενώ πολλές φορές, τα απορρυπαντικά δημιουργούν επάνω τους λεκέδες που δύσκολα βγαίνουν. Με αυτό τον τρόπο, και θα καθαρίσει ολοκληρωτικά το ρούχο και δεν θα ρισκάρεις να το χαλάσεις με τον όποιο τρόπο.

Μην ρισκάρεις
Έλεγξε καλά τις οδηγίες πλυσίματος στις ετικέτες των ρούχων και μην βάζεις στο νερό όσα χρειάζονται στεγνό καθάρισμα. Και εκεί όμως, μην το παρακάνεις. Στα καλά σου φορέματα, δύο φορές τον χρόνο -εκτός ιδιαίτερης περίπτωσης- είναι αρκετές.

Στεγνωτήριο SOS
Αν χρησιμοποιείς στεγνωτήριο, πρόσεξε ιδιαίτερα στα 100% βαμβακερά ρούχα. Σε αυτή την περίπτωση, φρόντισε να μειώσεις τον χρόνο του κύκλου στεγνώματος και να αφήσεις το φορτίο να στεγνώσει σε φυσικό αέρα στα... τελευταία του. Έτσι, τα βαμβακερά -και ευαίσθητα στις υψηλές θερμοκρασίες- ρούχα θα αντέξουν περισσότερο.

Πλύνε ξεχωριστά τα λευκά από τα χρωματιστά
Εννοείται! Σε αντίθετη περίπτωση, τα ασπρόρουχά σου θα γαριάσουν αμέσως, για να μην πούμε ότι θα καταστραφούν παντελώς.

womenonly.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/11/blog-post_1707.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...