Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Οι Monty Python επιστρέφουν!

9CF912DAC5FBD4211EE2B1B5B5B5CCC5.jpg
  Οι Monty Python επανενώνονται για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, για μια μοναδική παράσταση! Η θρυλική ομάδα θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό σόου, την 1η Ιουλίου 2014 στην Ο2 Arena του Λονδίνου.
Στο σόου που ετοιμάζει η ομάδα θα περιληφθούν ορισμένα από τα διασημότερα σκετς της αλλά και νέο υλικό που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά στη σκηνή, όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου.
«Απλώς σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να προσπαθήσουμε να δούμε εάν είμαστε ακόμη αστείοι και αυτός είναι ο στόχος μας μέχρι τώρα, απλώς να κάνουμε μια παράσταση για την Ο2 και να δούμε αν μπορούμε να την γεμίσουμε» είπε ο Έρικ Άιντλ, ο ένας από τους πέντε εναπομείναντες Monty Python, που όλοι τους πλέον είναι άνω των 70 ετών.
Όταν ρωτήθηκε τι θα προσφέρει το σόου αυτό ο Άιντλ απάντησε: «Πιστεύω ότι θα έχει λίγη κωμωδία, συναίσθημα, μουσική και λιγάκι αρχαίο σεξ».
Ο Τζον Κλιζ από την πλευρά του είπε ότι η ομάδα ήθελε να συμπεριλάβει ορισμένα από τα γνωστά νούμερά της, όπως το «Νεκρό παπαγάλο», αλλά θα υπάρχει και νέο υλικό. «Οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να δουν τις παλιές επιτυχίες μας αλλά εμείς δεν σκοπεύουμε να τις παρουσιάσουμε με προβλέψιμο τρόπο. Το βασικό μας πρόβλημα είναι ότι το κοινό ξέρει τις ατάκες καλύτερα από εμάς», εξήγησε.
Τα εισιτήρια της παράστασης θα κυμαίνονται από 27,5 έως 95 λίρες, «μόλις 300 λίγες λιγότερες από εκείνα των Stones», είπε ο Κλιζ αναφερόμενος στη συναυλία των Rolling Stones, όπου η τιμή των εισιτηρίων έφτανε τις 400 λίρες.
Η ομάδα, αποτελούμενη από τους Τζον Κλιζ, Τέρι Γκίλιαμ, Έρικ Άιντλ, Τέρι Τζόουνς, Μάικλ Πέιλιν και Γκρέιαμ Τσάπμαν, έγινε διάσημη μέσα από την τηλεοπτική σειρά του BBC «Το Ιπτάμενο Τσίρκο την Μόντι Πάιθον» τη δεκαετία του ’70 και κατόπιν πέρασε στον κινηματογράφο με σατιρικές ταινίες όπως «Οι Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης», «Ένας προφήτης μα τι προφήτης» και «Το νόημα της ζωής».
Ο Τσάπμαν, που ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της, πέθανε από καρκίνο το 1989 σε ηλικία 48 ετών, όμως οι φίλοι του είπαν ότι θα είναι παρών στην παράσταση και μάλιστα όχι μόνο το πνεύμα του. «Του είπαμε ότι εμείς συνεχίζουμε και, αν υπάρχει Θεός, θα εμφανιστεί», είπε ο Άιντλ.

 http://arouraios.gr/2013/11/oi-monty-python-epistrefoun/#sthash.ivyNfKsR.dpuf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...