Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Αποβλήθηκε από την ιταλική Γερουσία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Η Γερουσία της Ιταλίας ψήφισε την Τετάρτη το βράδυ την αποπομπή του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι από το σώμα, απόφαση...
άμεσα εκτελεστή, λόγω της καταδίκης του για υπόθεση φοροδιαφυγής.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και ηγέτης της Κεντροδεξιάς αντιμετωπίζει πλέον το ενδεχόμενο σύλληψης σε σχέση με άλλες ποινικού χαρακτήρα υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται, καθώς δεν καλύπτεται πλέον από βουλευτική ασυλία.

Νωρίτερα, μιλώντας σε υποστηρικτές του έξω από την οικία του στη Ρώμη, ο 77χρονος κεντροδεξιός ηγέτης είχε κάνει λόγο για «μαύρη ημέρα για τη δημοκρατία».

Ο ηγέτης της ιταλικής Κεντροδεξιάς έχει καταδικαστεί τελεσίδικα σε υπόθεση φοροδιαφυγής του ομίλου μέσων ενημέρωσης Mediaset, ο οποίος του ανήκει.

«Είναι μια πικρή ημέρα, ημέρα πένθους για την ιταλική Δημοκρατία», τόνισε ο πρόεδρος της Forza Italia, απευθυνόμενος σε συγκεντρωμένους έξω από την οικία του στη Ρώμη λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας για την αποπομπή του από το ιταλικό κοινοβούλιο, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Δικαστές και εισαγγελείς ετοιμάζουν τη χώρα για μια «σοσιαλιστική επέλαση» μέσω της εξόντωσής του, ισχυρίστηκε ο κ. Μπερλουσκόνι, ο οποίος πλέον ανήκει στην αντιπολίτευση, μετά την απόσυρση της στήριξής του στην κυβέρνηση συνεργασίας του Ενρίκο Λέτα την Τρίτη.

Ο ηγέτης της ιταλικής Κεντροδεξιάς - τα τελευταία 20 χρόνια - τόνισε ότι θα συνεχίσει να ηγείται του κόμματός του και της παράταξης και σαν εξωκοινοβουλευτικός.
naftemporiki.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4976.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...