Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Καστοριά: Καταστηματάρχες της νότιας παραλίας απειλούν καταστηματάρχη της οδού Μητροπόλεως διότι πουλάει φθηνά τα φασόλια!

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο ζαχαροπλαστείο "Καλαμπούκα" στην οδό Μητροπόλεως.

Ιδιοκτήτης καταστήματος της νότιας παραλίας ο οποίος στο κατάστημα του μεταξύ τον άλλων πουλάει και φασόλια, επισκέφτηκε πριν από λίγες ημέρες τον ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείο. κ. Απόστολο Καλαμπούκα και με άγριες διαθέσεις τον απείλησε για την τιμή που πουλάει τα φασόλια.

Ο εν λόγο καταστηματάρχης ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε με αυστηρό ύφος από τον κύριο Καλαμπούκα να μη πουλάει τα φασόλια σε τιμή κόστους αλλά να τα βάλει όσο τα πουλάει αυτός στο δικό του μαγαζί στη νότια παραλία (δηλαδή ακριβότερα, σχεδόν διπλάσια τιμή).

Ο καταστηματάρχης της νότιας παραλίας αφού έφυγε από το κατάστημα του κ. Καλαμπούκα πήγε σε γειτονικό του κατάστημα στη νότια παραλία που πουλάει σχεδόν τα ίδια προϊόντα με τα δικά του και του ανέφερε ότι ο κύριος Καλαμπούκας τους κάνει ζημιά διότι πουλάει τα φασόλια σε τιμή κόστους και όχι όσο τα πουλάνε αυτοί, εκείνος με τη σειρά τηλεφωνή τον κύριο Καλαμπούκα και τον απειλή ότι εάν δεν ανεβάσει τις τιμές στα φασόλια θα κόψει τη συνεργασία που είχε μαζί του ως πελάτης.

Ο κύριος Καλαμπούκας σε πρώτη φάση δε θέλησε να δώσει διαστάσεις στο περιστατικό και το μόνο που έκανε ήταν να αναρτήσει ένα χαρτί στην είσοδο του καταστήματός του αναφέροντας το περιστατικό, ενώ σε περίπτωση δεύτερης ενόχλησης του από τα ίδια άτομα θα βγάλει στη δημοσιότητα τα ονόματά τους καθώς και θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

totsarsi.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/11/blog-post_1911.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...