Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Στα τέλη του έτους η απόφαση της VW για την Formula 1

Οι φήμες πάνε και έρχονται για το αν τελικά η Volkswagen κάνει το μεγάλο βήμα και μπει στον μαγικό κόσμο της F1. Οι προηγούμενες αναφορές έκαναν λόγο για εισαγωγή είτε μόνο ως προμηθευτής κινητήρων είτε για πλήρη εμπλοκή, αλλά λίγο αργότερα κυκλοφόρησε η φήμη ότι ίσως η Porsche είναι τελικά η εταιρία του ομίλου που θα εισέλθει τελικά στην F1.
Οι τελευταίες φωνές εκεί έξω, θέλουν την Volkswagen να εξετάζει αν τελικά κάνει το βήμα και μπει στο πρωτάθλημα της Formula 1 του 2013 προς το τέλος του έτους .  Η είδηση αυτή κυκλοφόρησε από συνέντευξη που παραχώρησε ο εκπρόσωπος της VW σε θέματα μηχανοκίνητου αθλητισμού και πρώην πιλότος και νικητής του Le Mans, Hans-Joachim Stuck.
Σε περίπτωση που ο όμιλος αποφασίσει να μπει στην Formula 1 είμαι πραγματικά περίεργος με ποια από τις 3 φίρμες θα αποφασίσει να εισέλθει. Η Audi, ίσως αρχικά φάνταζε το αδιαφιλονίκητο φαβορί αλλά με την συμμετοχή της στον αγώνα του Le Mans είναι λίγο δύσκολο να μπει και στην F1. Απομένουν η Porsche και η Volkswagen αφού οι υπόλοιπες θυγατρικές εταιρίες που ομίλου ( Seat, Skoda, Bentley, Lamborghini κτλ) θεωρείται απίθανο να θέλουν μια τέτοια συμμετοχή.
Τέλος οι φήμες θέλουν την VW να εξετάζει και το ενδεχόμενο εξαγοράς μιας υπάρχουσας ομάδας, όπως είναι αυτές των Sauber, HRT και Toro Rosso ή να συνεργαστεί με κάποια από τις ήδη υπάρχουσες στο grid όπως η Williams για να εισέλθει τελικά στον μαγικό κόσμο της Formula 1.
Όπως και να έχει, ακόμη μια μεγάλη ομάδα μόνο καλά έχει να προσφέρει στο πρωτάθλημα.

Πηγή: Racerrepublic,com , www.autoblog.gr | Photo Copyright: VW Motorsport

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...