Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Το 2011 ξεκινά η αποχώρηση των γαλλικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν


Η πρώτη αποχώρηση στρατιωτών από το Αφγανιστάν θα γίνει πιθανότατα στις αρχές του 2011, δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Άμυνας.
Η πρώτη αποχώρηση Γάλλων στρατιωτών από το Αφγανιστάν μπορεί να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2011, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Άμυνας Ερβέ Μορέν, υπογραμμίζοντας ότι αυτό «δεν έχει απολύτως καμία σχέση» με ένα απειλητικό μήνυμα του Οσάμα μπιν Λάντεν κατά της Γαλλίας. «Υπάρχει ένα ραντεβού που έχει ορίσει το ΝΑΤΟ στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής κι αυτό είναι στις αρχές του 2011.Το 2011 θα παραδώσουμε τον έλεγχο πολλών περιοχών στον αφγανικό στρατό», δήλωσε ο Μορέν στο ραδιοσταθμό RTL.

«Τότε μπορεί να πραγματοποιηθούν οι πρώτες μετακινήσεις ή αποχωρήσεις συμμαχικών δυνάμεων από το Αφγανιστάν», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός.
Σε ηχητικό μήνυμά του στο οποίο δικαιολογούσε την απαγωγή των πέντε Γάλλων στο Νίγηρα τον περασμένο μήνα, το οποίο μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα, ο Οσάμα μπιν Λάντεν, τονίζει ότι η Γαλλία δεν θα είναι ασφαλής παρά μόνον όταν αποσύρει τις δυνάμεις από το Αφγανιστάν και σταματήσει «τις αδικίες της» σε βάρος των μουσουλμάνων.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...