Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

Γεννήθηκαν δίδυμα.. με διαφορετικό χρώμα

Η Shirley Wales είναι μία ευτυχισμένη και τυχερή νέα μητέρα. Κι αυτό, αφενός γιατί απέκτησε πρόσφατα δίδυμα και αφετέρου γιατί δε θα δυσκολεύεται καθόλου να τα ξεχωρίσει.......
όχι μόνο γιατί το ένα είναι αγοράκι και το άλλο κοριτσάκι, αλλά και επειδή το ένα είναι λευκό και το άλλο λίγο πιο... "έγχρωμο".
Ο Leo και η Hope ήρθαν στον κόσμο με καισαρική και με διαφορά ενός λεπτού το ένα από το άλλο. Όταν η μαία ξεγέννησε τη μητέρα τους, ξαφνιάστηκε, αφού είδε τη μεν μικρούλα να έχει ανοιχτόχρωμο δέρμα, γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμα μαλλιά, όπως ο μπαμπάς της, το δε μικρούλη να έχει σκουρόχρωμο δέρμα, αλλά και σκούρα μαλλιά και μάτια, όπως η μαμά του.
Η 21χρονη Wales είπε πως γνώριζε ότι κυοφορεί δίδυμα, καθώς και ότι το ένα ήταν αγοράκι και το άλλο κοριτσάκι, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί, ότι θα είχαν τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ τους.
“Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, αστειευόμουν λέγοντας σε όλους : 'Φαντάζεστε να είναι το ένα λευκό και το άλλο μαύρο;' Μάλιστα έλεγα ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα τα έβγαζα Ebony και Ivory. Ωστόσο, όταν γεννήθηκαν, συνειδητοποίησα ότι θα ήταν βάναυσο να το κάνω στ'αλήθεια”.
“Στην αρχή δε φαίνονταν και τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, μιας και τα δύο είχαν ίκτερο, αλλά αμέσως κατάλαβα πως η Hope θα διατηρούσε το λευκό χρώμα στο δέρμα της, ενώ του Leο θα έτεινε να σκουραίνει”, είπε η νεαρή μητέρα.


cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...