Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ..... ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ !

Βλέπω τελευταία όλα τα Media να ανακοινώνουν τα μέτρα της κυβέρνησης που θα ελαφτύνουν τους πολύπαθους αφροέλληνες ραγιάδες,όπως οι ελαφρύνσεις στα τέλη ταξινόμησης,η πρώτη κατοικία που δεν θα υπόκειται σε Πόθεν Έσχες και άλλα τέτοια ,τέτοιου τύπου ανακοινώσεις.

Ενημερώνομαι επίσης για τα δείγματα φωτός στη μαυρίλα της ελληνικής οικονομίας που ξαφνικά διακρίνονται από τους ξένους οίκους (ανοχής) θα προσέθετα , καθώς και από τις ξένες τράπεζες ,ειδικά τις ευρωπαϊκές !!! Με πιάνουν κάτι γέλια όταν τα βλέπω όλα αυτά και σκέφτομαι τι θα γίνει την Δευτέρα μετά τις εκλογές και ασφαλώς μιλάω για τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου δηλαδή την δεύτερη Κυριακή των εκλογών !!
Μα ποιός τα πιστεύει όλα αυτά ;
Ο Πρωθυπουργός είναι εκτός τόπου και χρόνου ,το ίδιο και η κυβέρνηση του.
Το ίδιο και ο Αντωνάκης και ολόκληρη η Νέα Δημοκρατία.
Τι να πω για τον Συνασπισμό ;
Το ΚΚΕ στη κοσμααααααάρα του !!!
Από κάτω ένας ολόκληρος λαός που θέλει από κάπου να πιαστεί και δεν μπορεί γιατί δεν υπάρχει ένας Ηγέτης πραγματικός,συνδικαλιστικό κίνημα ξεκομμένο από τις κομματικές ταγές και ύπνος βαθύς!
Είμαι εξαιρετικά απαισιόδοξος και φανερά προβληματισμένος για το μέλλον μας και κυρίως για το μέλλον των παιδιών μας.
Μια επανάσταση του λαού είναι αυτό που θα σώσει την Ελλάδα αλλά κανείς όσο και να θέλει δεν κάνει το πρώτο βήμα. Όλοι περιμένουν από τους γνωστούς σάπιους πολιτικούς με τις γνωστές ιδέες και απόψεις που κατάντησαν την Ελλάδα -συγχωρέστε μου την έκφραση- το Μπορτέλο της Ευρωπαϊκής Ηπείρου.
Πάλι εκλογές ,Δημοτικές αυτή τη φορά. Πάλι θα ψηφίσουν εκπροσώπους της ΝΔ και του Πασόκ.
Πάλι θα βγαίνουν από τη Νέα Δημοκρατία το βράδυ και θα πανηγυρίζουν για το γεγονός ότι δεξιοί Δήμαρχοι βγήκαν με μεγάλα ποσοστά.
Πάλι θα μας λένε ότι ο λαός εψήφισε εναντίον του μνημονίου και του κάκιστου ΠΑΣΟΚ.
Το ίδιο θα λένε και όσοι βγούν υποστηριζόμενοι από το ΠΑΣΟΚ.Το Πασόκ ενίκησε ! Ο λαός στηρίζει το έργο των υπαλλήλων του ΔΝΤ και της Τρόϊκα. Αυτό θα γίνει πάλι φίλοι μου και θα το δείτε εκτός και αν ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ από τον βαθύ του λήθαργο.
Με μία φράση "τα ίδια Παντελάκη μου ,τα ίδια Παντελή μου" όπως λέει και ο σοφός λαός.
Εγώ θα ρίξω άκυρο για Δήμαρχο και Δημαρά για περιφεριάρχη,όχι ότι θα κάνει τίποα αν βγεί αλλά έτσι για σπάσιμο προς τον Σγουρό που αν δεν τον υποστήριζε το ΠΑΣΟΚ , θα τον υποστήριζε η Νέα Δημοκρατία που για όσους δεν γνωρίζουν έτσι έλεγε το καλοκαίρι.
Το θέμα όμως δεν λύνεται.
Μετά τις εκλογές θα μας .......και από άλλες πλευρές(τρύπες) θα έλεγε ο Αριστοφάνης και πολλοί από εμάς !!!!!! Το θέμα μπορεί να λυθεί μόνο από τον Λαό τον ίδιο και όχι από κανένα κοινοβουλευτικό ή εξωκοινοβουλευτικό κόμμα. Είναι όλοι πουλημένοι ,ανθέλληνες και σάπιοι γιατί αν αγαπούσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες τότε δεν θα ακολουθούσαν αυτές τις επιλογές. Μας έχουν χεσμένους όλους και πρέπει να το καταλάβουμε. Μόνο τις τράπεζες δεν έχουν χεσμένες και γι αυτό γίνεται όλο αυτό το πανηγυράκι με το ΔΝΤ και την Τρόϊκα.
Εμείς αν δεν ξεσηκωθούμε ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Καλή Κυριακή και καλή εβδομάδα σε όλους και όλες.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_7019.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...