Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Έντονες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η εμποροπανήγυρις στην Λιβαδειά.


Η διεξαγωγή του παζαριού και συγκεκριμένα ο τόπος, όπου θα πραγματοποιηθεί το παζάρι, έχει προκαλέσει τεράστιο «πονοκέφαλο» στις αρμόδιες αρχές της πόλης, αφού οι συγκρούσεις μεταξύ των δημοτικών συμβούλων και οι αντιδράσεις των κατοίκων δεν έχουν τελειωμό.
Το παζάρι θα μεταφερθεί λίγα μέτρα πιο πάνω από την προηγούμενη τοποθεσία του, ώστε να μην είναι κοντά σε σχολεία. Δυστυχώς, αυτή η μεταφορά του το φέρνει σε περιοχή όπου κατοικείται, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της γύρω περιοχής να αντιδρούν έντονα και να παραπονιούνται ότι δεν ερωτήθηκαν από κανέναν για αυτήν την απόφαση. Πρωτεύοντας λόγος για την αντίδραση τους είναι το ζήτημα υγιεινής, καθώς και φόβος για τυχόν άλλα προβλήματα, όπως ληστείες, παρεμπόδιση κυκλοφορίας κ.ά.
Το θέμα για την τοποθεσία του παζαριού προκαλεί έντονα προβλήματα στον Δήμο τα τελευταία χρόνια, που προσπαθεί να ικανοποιήσει τους πάντες και κυρίως τους κατοίκους της πόλης. Για αυτόν τον λόγο, προσπαθούν να λύσουν το μεγαλύτερο πρόβλημα που είναι η καθαριότητα και για την οποία αντιδρούν οι περισσότεροι. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι και ο Δήμος επωφελείται από την εμποροπανήγυρη, αφού είναι μια επιπλέον πηγή εσόδων και μια μερίδα καταστημάτων -καφέ– εστιατόρια, παίρνουν μια μικρή ανάσα σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.
Καλό είναι να αναφέρουμε, ότι η απόφαση για την σημερινή τοποθεσία του παζαριού πάρθηκε σχεδόν τελευταία στιγμή, αφού η αρχική απόφαση ήταν άλλη και η οποία ακυρώθηκε λόγω παρέμβασης της Τροχαίας Λιβαδειάς. Φυσικά, αυτή η παρέμβαση προκάλεσε τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, αφού θεώρησαν ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να παρέμβει.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς ύστερα από τα παραπάνω προβλήματα, είχε δημοσιεύσει με ανακοίνωση του την δική του θέση, η οποία ήταν να καταργηθεί το παζάρι και να αντικατασταθεί από ένα πενθήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων, στις οποίες θα συμμετείχαν και τα εμπορικά καταστήματα με εκπτώσεις και προσφορές.
Το μόνο που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι η τοποθεσία του θα αλλάξει κατά πάσα πιθανότητα του χρόνου και ότι φέτος η έναρξη του θα είναι από την οδό Σοφοκλέους και θα φτάνει μέχρι και κάποια περιοχή του συνοικισμού.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_9119.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...