Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Τόπλες... απέναντι στην κρίση (VIDEO)



Μια... πρωτότυπη ιδέα είχε μια ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στην Αυστραλία, προκειμένου να μη βάλει λουκέτο. Καλλίγραμμες κομμώτριες εργάζονται τόπλες και πλέον οι πελάτες κάνουν ουρά για να περιποιηθούν τα μαλλιά τους

Σκαρφίστηκε, λοιπόν, του την εξής ιδέα: Να δημιουργήσει το Hotcuts, το κομμωτήριο στο οποίο καλλίγραμμες ζουμερές κομμώτριες φορώντας τα απολύτως απαραίτητα και το άρωμά τους, θα κούρευαν τόπλες τους πελάτες.

Όλα αυτά συμβαίνουν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας όπου με 60 δολάρια Αυστραλίας μπορείς να έχεις ένα όμορφο κούρεμα ένα μασάζ κεφαλιού και βεβαίως δωρεάν οφθαλμόλουτρο θαυμάζοντας τις καλλονές που σε κουρεύουν.

Το κομμωτήριο ανήκει στην Wojtek Wasilewski, μια μετανάστρια από την Πολωνία που ονομάζεται που σε εποχές οικονομικής κρίσης σκέφτηκε ότι καλύτερο για να σώσει την επιχείρησή της.

Βεβαίας υπάρχουν και επικριτές και αυτοί είναι οι συνάδελφοί της στη περιοχή καθώς, επειδή τους έχει πάρει όλη την ανδρική πελατεία, αντιδρούν δηλώνοντας ότι είναι επικίνδυνο για μια κομμώτρια να εργάζεται τόπλες καθώς οι βαφές μαλλιών μπορούν να προκαλέσουν εγκαύματα στο γυμνό σώμα.




Πηγη : real.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...