Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

Ρέθυμνο: Χαροπαλεύει φοιτήτρια που προσπάθησε να αυτοκτονήσει


Η 20χρονη ήπιε απολυμαντικό υγρό
Το νοσοκομείο Ηρακλείου δεν είχε κρεβάτια και μεταφέρθηκε στο Ρέθυμνο - Οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή...

Η 20χρονη φοιτήτρια, προσπάθησε να αυτοκτονήσει το βράδυ της Παρασκευής (29-10-2010). Η συγκάτοικός της έλειπε και ήπιε απολυματικό υγρό. Για καλή της τύχη, η συμφοιτήτριά της, επέστρεψε έγκαιρα και την βρήκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της σε νοσοκομείο.

Αρχικά, η 20χρονη, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου οι γιατροί προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της. Αμέσως μετά , λόγω έλλειψης κρεβατιού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Ρεθύμνου. Εκεί υποβλήθηκε σε τραχειοτομή λόγω των εσωτερικών εγκαυμάτων. Οι γιατροί αναφέρουν προς πρόκειται για πολύ σοβαρό περιστατικό με επιπλοκές, παρά το γεγονός ότι η κατάστασή της, έχει σταθεροποιηθεί. Η κοπέλα, που κατοικούσε στο Ηράκλειο στην περιοχή του παλιού Υγειονομικού, σύμφωνα με πληροφορίες, περνούσε μία πολύ δύσκολη περίοδο για οικογενειακούς λόγους. Ήδη έχουν ειδοποιηθεί οι δικοί της άνθρωποι και αμέσως μετά τη βελτίωση της υγείας της θα ληφθούν καταθέσεις, ώστε να διαπιστωθεί ακριβώς ο λόγος που την οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας.
http://levanda-bear.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...