Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μπακογιάννη: Κάνουμε ρήξη στις παλιές λογικές και πρακτικές

Μπακογιάννη: Κάνουμε ρήξη στις παλιές λογικές και πρακτικές

Από την Κρήτη

http://img.protothema.gr/D40C9FA477929786A8E5F1EA19F3912B.jpgΠροσφέρουμε τον άλλο δρόμο. Από εδώ κάνουμε μια μεγάλη ρήξη στις παλιές λογικές και πρακτικές". Ανέφερε σήμερα κατά την περιοδεία της σε περιοχές του Νομού Ηρακλείου η ανεξάρτητη βουλευτής Αθηνών κ. Ντόρα Μπακογιάννη που έχει ταχθεί στο πλάι του συνδυασμού "Μάχη για την Κρήτη", για τις περιφερειακές εκλογές με επικεφαλής τον Δημήτρη Γιαννουλάκη.

Η κ. Μπακογιάννη τόσο στην ομιλία της στον Κρουσώνα Ηρακλείου όσο και στις δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους έδωσε έμφαση στα ενθαρρυντικά και υποστηρικτικά -όπως είπε- μηνύματα που λαμβάνει για την πορεία του συνδυασμού "Μάχη για την Κρήτη", καθώς πρόκειται όπως ανέφερε για ένα κίνημα που προσφέρει ελπίδα με τεκμηριωμένες θέσεις και συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Η κυρία Μπακογιάννη ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών απάντησε: "Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτές οι εκλογές διενεργούνται με λανθασμένο τρόπο. Ξεκίνησαν αυτοδιοικητικές και καταλήγουν με εκβιαστικά διλήμματα από τα δύο μεγάλα κόμματα. Διλήμματα που βλάπτουν τη χώρα και την οικονομία και εν τέλει τον ελληνικό λαό. Λυπούμαι παρά πολύ διότι αποδεικνύουν ότι δεν διδάχθηκαν από την κρίση".

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=88246

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...