Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Η Sony δεσμεύει την περιουσία του Ρέμου

Η Sony δεσμεύει την περιουσία του Ρέμου


Σε περιπέτειες μπήκε ξαφνικά ο Αντώνης Ρέμος καθώς με απόφαση του το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απαγορεύει στον τραγουδιστή την μεταβολή της περιουσίας του  μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που εκκρεμεί με την πρώην εταιρία του Sony Music.
Ο καλλιτέχνης και η Sony μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας βρίσκονται σε αντιδικία, με τη δισκογραφική να διεκδικεί 1.000.000 ευρώ λόγω αντισυμβατικής συμπεριφοράς και για τη μη εκτέλεση των υποχρεώσεών του, στις οποίες συμπεριλαμβανόταν η ηχογράφηση και κάποιων άλλων live εκδόσεων, γνωστών και ως best-of, καθώς και η παράδοση τριών ακόμη δίσκων, για τα οποία κατηγορεί το Ρέμο.
Μετά από έναν πόλεμο εξωδίκων και αντιπαραθέσεων  η Sony κατέφυγε στο Πρωτοδικείο κάνοντας αίτηση για τη δέσμευση της περιουσίας του τραγουδιστή, όπου έγινε αποδεκτή. Έτσι ως το 2012 όχι μόνο δεσμεύονται οι αμοιβές του, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να μεταβιβάσει κανένα περιουσιακό του στοιχείο.

www.stifora.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...