Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Red Bull Υποσχέθηκε ισότητα ο Christian Horner

Το αφεντικό της Red Bull, Christian Horner, ξακαθαρίζει πως η ομάδα δεν θα ρίξει το βάρος στον Mark Webber, παρόλο που ο Αυστραλός είναι μπροστά από τον Vettel στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Webber είναι στην 2η θέση, 11 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο, Fernando Alonso και 14 βαθμούς μπροστά από τον 4ο, Sebastian Vettel.
Αλλά ο Horner δηλώνει πως δεν θα πουν στον Vettel να παίξει υποστηρικτικό ρόλο στους 2 τελευταίους αγώνες της χρονιάς.
“Έχουμε 2 φανταστικούς οδηγούς και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε το ίδιο, σύμφωνα πάντα με το αθλητικό ήθος της RBR”, είπε ο Horner στην επίσημη ιστοσελίδα της RBR. Συμπληρώνοντας: “Όπως διαπιστώσαμε στην Κορέα, είναι αδύνατον να προβλεφθεί τι θα συμβεί, με τους πέντε οδηγούς να είναι τόσο κοντά μεταξύ τους. Για παράδειγμα 10 γύρους πριν το τέλος ο Vettel βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας, πριν ο Alonso του πάρει την πρωτιά, αφού ο Vettel ήταν άτυχος. Αυτό δείχνει πως η κατάσταση αλλάζει πολύ γρήγορα. Τελικά καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, τα μαθηματικά θα μιλήσουν στους οδηγούς μας και είμαι βέβαιος πως θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα.
Ο Vettel δεν σταματά να πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο παραδέχεται πως οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.
“Τι πιθανότητες έχω; Οι πιθανότητες είναι όπως είναι, αλλά έχω μια μικρή ευκαιρία. Έχουμε 2 αγώνες μπροστά μας και στην Κορέα είδαμε ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν ταχύτατα. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο Abu Dhabi.”

Πηγή: espnf1 , www.blogotsarka.gr | Photo by Mark Thompson/Getty Images

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...