Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Η Κίνα... τρίτη δύναμη στο ΔΝΤ!



Η Κίνα θα γίνει η τρίτη δύναμη του ΔΝΤ εντός των επόμενων ημερών και ελπίζουμε να μην ξεχάσει τις άριστες σχέσεις, που διαμηνύει ο κ. Παπανδρέου, ότι έχει η ασιατική χώρα με την καταχρεωμένη Ελλαδίτσα!
Μετά την απόφαση να μειωθούν κατά δύο οι έδρες των ευρωπαϊκών χωρών, η Κίνα, η Ινδία και άλλες αναδυόμενες οικονομίες αναμένεται να ενισχύσουν την θέση τους στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Η αλλαγή αυτή είναι η ριζοσπαστικότερη που έχει γίνει από τότε που καθιερώθηκε ο θεσμός, μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ποιες χώρες θα χάσουν την δύναμη τους δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως, έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος, μεταδίδουν πρακτορεία στο Χονγκ Κονγκ.
Σύμφωνα με τον Κινέζικο Τύπο, οι αλλαγές θα βοηθήσουν την καλύτερη εποπτεία του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει).
Πηγη : star.gr

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η Κίνα θα ξεπεράσει σε ποσοστά την Γερμανία, την Γαλλία και την Βρετανία, ενώ συνολικά οι αναδυόμενες οικονομίες θα αποκτήσουν ποσοστό ελέγχου περίπου 42,29%.


Πηγή : TNSite

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...