Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΑΝΑΝ ΣΕΞ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ


Πικάντικη πίτσα

Ούτε ο χώρος, ούτε τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών, εμπόδισαν έναν νεαρό και την κοπέλα του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να κρατηθούν και έκαναν σεξ πάνω σε πάγκο πιτσαρίας. Σοκαρισμένος ο εκπρόσωπος του καταστήματος.

Ήθελε ο ένας τον άλλον με πάθος. Δεν άντεχαν να κάνουν το αυτονόητο, να γυρίσουν σπίτι ή να πάνε κάπου διακριτικά και αποφάσισαν να κάνουν έρωτα μέσα στο Pizza Express του Μάντσεστερ αγνοώντας τους περαστικούς!
Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο πριν κλείσει το μαγαζί, ένα ζευγάρι, που έπινε νωρίτερα το κρασί του, είχε σφοδρή επιθυμία για σεξ.
Αγνοώντας τα αναμμένα φώτα καθώς και ότι το κατάστημα ήταν μπροστά στο δρόμο... ο νεαρός στρίμωξε στην μπάρα την σύντροφό του γδύθηκε από τη μέση και κάτω και έκανε έρωτα μαζί της.
Περίεργοι περαστικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας το ζευγάρι. Τι και αν τους φωτογράφιζαν και τους βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους, τι και αν ζητωκραυγάζον...αυτοί δεν το έβαζαν κάτω συνέχιζαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε "Εμείς απλά υποθέσαμε ότι ήταν ένα ζευγάρι του προσωπικού που θα παρασύρθηκε." και συμπλήρωσε: "είδαμε έναν άνδρα να έχει κατεβάσει το παντελόνι του έως τους αστραγάλους. Δίπλα του υπήρχε ένα άδειο μπουκάλι κρασί και δυο ποτήρια στο τραπέζι. Το μαγαζί ήταν φωτισμένο. Φαινόντουσαν όλα!"
Κατόπιν εορτής ένας "σοκαρισμένος" εκπρόσωπος του Pizza Express δήλωσε: "λαμβάνουμε σοβαρά το θέμα και θα το εξετάσουμε άμεσα."
Μεταξύ μας υπάρχει καλύτερη διαφήμιση;
Πηγη : news247.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...