Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Σάλος στo Πολεμικό Ναυτικό με ροζ βίντεο όπου πρωταγωνιστεί καυτή αρχικελευστής

Σάλος στo Πολεμικό Ναυτικό με ροζ βίντεο όπου πρωταγωνιστεί καυτή αρχικελευστής, υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Τι κάνει η κοπέλα στο βίντεο-τσόντα που διαδίδεται στα κινητά;...



Σάλος στo Πολεμικό Ναυτικό με ροζ βίντεο όπου πρωταγωνιστεί καυτή αρχικελευστής, υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Τι κάνει η κοπέλα στο βίντεο-τσόντα που διαδίδεται στα κινητά;
Μετά τις sexy φωτογραφίες Τζούλιας Αλεξανδράτου-Ζαγορίτη στο Πολεμικό Μουσείο, νέο ροζ σκάνδαλο σαρώνει το Πολεμικό Ναυτικό. Στα τηλέφωνα ναυτών και στελεχών διαδίδονται δύο video-τσόντες, στις οποίες φέρεται να πρωταγωνιστεί νεαρή καλλίγραμμη αρχικελευστής. Τα βίντεο πρωτοεμφανίστηκαν πριν μερικούς μήνες και διαδίδονται με αστραπιαίους ρυθμούς στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού.
Αν και το πρόσωπο της κοπέλας δεν φαίνεται, ούτε ακούγεται καθαρά η φωνή της, το μέρος όπου διαδραματίζεται το ροζ βίντεο έχει ταυτοποιηθεί και πρόκειται για χώρο που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό. Συγκεκριμένα, τα sex videos λαμβάνουν χώρα σε ένα από τα τρία ναυτικά νοσοκομεία, δηλαδή στην Αθήνα, Σαλαμίνα ή Κρήτη.
Στο βίντεο-τσόντα, η υπαξιωματικός του Ναυτικού εμφανίζεται με δύο στολές, την χειμερινή και τη θερινή, σε πόζες που θυμίζουν την Σάρον Στόουν στην ταινία Βασικό Ένστικτο. Η κοπέλα είναι νέα σε ηλικία με μακριά πόδια και πλούσια προσόντα.
Στα ροζ βίντεο διακρίνεται καθαρά ο βαθμός της υπαξιωματικού, γεγονός που δίνει στο βίντεο χαρακτηριστικά φετίχ, θυμίζοντας το βίντεο με όργια σε σχολείο. Η υπαξιωματικός γνωρίζει οτι βιντεοσκοπείται καθώς παίζει με τα προσόντα της, αλλά και με την κάμερα.
Προς απογοήτευση πολλών, σε κάποιο σημείο της βίντεο-τσόντας η αρχικελευστής διακόπτει απότομα το γύρισμα. Η παιχιδιάρα στρατιωτικός κλείνει απότομα την κάμερα, αφού στην αίθουσα φαίνεται να πλησιάζει κάποιος ανώτερός της, αφήνοντας τον θεατή στα κρύα του λουτρού με την φαντασία να οργιάζει.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2010/09/video-tsonta-aksiomatikos/#ixzz13g6FdnOw , www.farinboy.com ,troktiko

δειτε το καυτο video που κυκλοφόρησε στον αέρα και αποσύρθηκε γρήγορα



Φωτιές έβαλε στο Πολεμικό Ναυτικό ένα προκλητικό βίντεο μιας γυναίκας-υπαξιωματικού.
Το βίντεο, που έχει ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο, δείχνει μόνον τα πόδια μιας αρχικελευστή να κάθεται σε έναν καναπέ.
Φορώντας μια κοντή φούστα, μέρος της στολής της, σταυρώνει προκλητικά τις καλοσχηματισμένες γάμπες της αλά "Βασικό Ένστικτο"!
Ο "εικονολήπτης" είναι πολύ προσεχτικός μαζί της: δεν δείχνει καθόλου το πρόσωπό της. Αλλά και η ναυτίνα είναι πολύ προσεχτική: κατά τη διάρκεια του γυρίσματος δεν βγάζει κιχ προφανώς για να μην αναγνωριστεί από τη φωνή της.
Τώρα στο Πολεμικό Ναυτικό ψάχνουν να βρουν αν το βίντεο είναι αληθινό ή σκηνοθετημένο. Πάντως, κάποιοι ισχυρίζονται ότι αν οι ιθύνοντες είναι λίγο παρατηρητικοί, θα διαπιστώσουν ότι έχει γυριστεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών…
Μάλλον θα χρειαστεί η μέθοδος με το γοβάκι της Σταχτοπούτας για να βρεθεί η πέτρα του σκανδάλου…





Πηγή: news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...