Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Σχετικα με την καρτα πολιτη στους αστυνομικους

Απο τα τελη του 2009 εχουν υποβληθει τα απαραιτητα δικαιολογητικα απο τους αστυνομικους στις υπηρεσιες τους ωστε να αντικατασταθουν οι παλιες τους ταυτοτητες.
Βλεπετε οπως σε ολες τις περιπτωσεις, οι αστυνομικοι ειναι τα αποπαιδια.
Ενω απο τις αρχες τις χιλιετιας μας οι πολιτες ειχαν το δικαιωμα να ταξιδεψουν στην Ευρωπαικη Ενωση με τις ανανεωμενες τους ταυτοτητες με λατινικους χαρακτηρες, οι αστυνομικοι ειχαν μεχρι τα τελη του 2009 τα παλια τους δελτια χωρις λατινικα και σε περιπτωση που ηθελαν να ταξιδεψουν στο εξωτερικο ΕΝΤΟΣ Ευρωπαικης Ενωσης, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ επρεπε να βγαλουν διαβατηριο και να πληρωσουν περι τα 80 ευρω για αυτο, τη στιγμη που οι πολιτες εβγαζαν ταυτοτητα με 0,30 ευρω.
Στα πλαισια λοιπον των επιταγων της εποχης μας (βλεπε και νεο διπλωμα οδηγησης)η νεα ταυτοτητα των αστυνομικων θα ειναι αναλογου τυπου. Περιεχει υδατογραφηματα και αλλες δικλειδες ασφαλειας για να μην πλαστογραφουνται ευκολα και καποια στιγμη αναλογη ταυτοτητα θα ειχαν και πολιτες.
Δε θα ασχοληθω με 666, με διαβολους, τριβολους κλπ. Γιατι ειλικρινα ειναι κατι που δεν μπορει να αποδειξει καποιος. Μπορει και να ισχυει , μπορει και οχι. Και το θεμα μας αυτη τη στιγμη δεν ειναι να εχουμε προστριβες για ενα πολυ δυσκολο σε συζητηση θεμα.
Το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη θα πρεπει να σταματησει η παραπληροφορηση. Το μονο που ευχομαι ειναι αυτη να γινεται οντως λογω καποιας ελλειψης πληροφοριων (ολοι μας κανουμε λαθη) και οχι για αλλους σκοπους.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_8897.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...