Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Η Έλλη χρειάζεται τη βοήθειά μας για να μη μείνει ανάπηρη


H Έλλη είναι μια σκυλίτσα που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο. Παρ’ όλα τα βάσανά της μετά από πολύ κόπο, πόνο και χρήμα που...
 δίνει η κοπελιά που τη φροντίζει, τα κατάφερε να μη μείνει ανάπηρη.
Έκανε ήδη δύο χειρουργικές επεμβάσεις στις δύο πλευρές της λεκάνης. Τώρα έχει ένα πρόβλημα με την πατούσα της, αφού γυρνά προς τα μέσα, και το ζώο γλιστρά συνέχεια όταν περπατά.

Τα νεύρα στο γοφό της είναι σε πολύ καλή κατάσταση, γι’ αυτό και ο κτηνίατρος θέλει να διορθώσει το πρόβλημα της πατούσας, προκειμένου να μην αναγκαστεί να της ακρωτηριάσει το πόδι. Το ταλαίπωρο αλλά τόσο γλυκό ζώο, που υπομένει τα πάντα, θα πρέπει να υποστεί τρεις νέες χειρουργικές επεμβάσεις συνολικού κόστους 1.700 ευρώ!

Η Ρία, που τη φροντίζει εδώ και τόσους μήνες, αν δεν έχει επιπλέον χρήματα να ξοδέψει, παρ’ όλα αυτά θα κάνει το παν για να βοηθήσει την Έλλη να σταθεί στα πόδια της. Γι’ αυτό και μέσω της zougla.gr ζητεί την ελάχιστη βοήθεια, από όποιον μπορεί να την προσφέρει σε αυτό το ζώο!

Όποιος μπορεί και θέλει να τη βοηθήσει μπορεί να ζητήσει τον αριθμό λογαριασμού της τράπεζας, μιλώντας απευθείας με κείνη στα τηλέφωνα: 6944882480 και 6947829826.

  strayshelp.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...