Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ο σκύλος βρήκε υλικό παιδικής πορνογραφίας!



Όχι, δεν υπάρχουν αστυνομικοί σκύλοι εκπαιδευμένοι στην ανίχνευση υλικού... παιδικής πορνογραφίας! Τουλάχιστον, όχι ακόμη... Απλώς, ο άνθρωπος που είχε στην κατοχή του το αρρωστημένο υλικό ξεκινώντας για διακοπές, έκανε το λάθος να πάρει μαζί του και ποσότητα χασίς!

Ο 54χρονος δράστης πήγε με το αυτοκίνητό του στο λιμάνι του Βόλου, όπου θα επιβιβαζόταν σε πλοίο... Όμως, δεν υπολόγισε την παρουσία του ειδικά εκπαιδευμένου στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλου του Λιμενικού! Το σκυλί αντέδρασε θετικά μόλις μύρισε το αυτοκίνητο και οι λιμενοφύλακες σταμάτησαν τον οδηγό για να κάνουν έλεγχο...

Κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα 86,5 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάναβης και συνέλαβαν τον 54χρονο άνδρα. Στο πλαίσιο της έρευνας, όμως, κατέσχεσαν και το κινητό του μέσα στο οποίο αναζήτησαν αυτούς που του προμήθευσαν τα ναρκωτικά. Και τότε, τους περίμενε μια ζωηρή έκπληξη αφού στο κινητό βρήκαν εικόνες με ανήλικα παιδιά σε σεξουαλικές περιπτύξεις με ενήλικους! Σε βάρος του 54χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τόσο παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, όσο και των διατάξεων περί πορνογραφικού υλικού ανηλίκων. Οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό εστάλησαν στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για περαιτέρω διερεύνηση.

Πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...