Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Ο δικηγόρος της Anna Nicole Smith υπεύθυνος για το θάνατό τηςΑλλαγή δεδομένων στις συνθήκες θανάτου της Anna Nicole Smith καθώς ύστερα από δίκη που κράτησε δύο μήνες κατηγορήθηκαν ως υπεύθυνοι για το χαμό της ο φίλος της Howard K Stern και η ψυχίατρος Khristine Eroshevich. Ο δικηγόρος είναι αντιμέτωπος με φυλάκιση από τρία έως 15 χρόνια.

Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται ως υπεύθυνοι για τη χορήγηση χαπιών όπως παυσίπονα, αντικαταθλιπτικά και πολλά άλλα στο πρώην "κουνελάκι" με αποτέλεσμα να τη σκοτώσουν. Ωστόσο απαλλάχθηκαν από τις υπόλοιπες κατηγορίες ενώ ο δεύτερος γιατρός, Sandeep Kapoor, κρίθηκε αθώος.

Η πλευρά υπεράσπισης, ισχυρίστηκε πως οι κατηγορίες είναι αυθαίρετες και ότι δε γνώριζαν πως έπρεπε να προσέχει.

Το 2007, όταν η ξανθιά σεξοβόμβα πέθανε οι τρεις εμπλεκόμενοι δεν κατηγορήθηκαν επειδή θεωρήθηκε πως ο θάνατος προήλθε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Συνολικά, ο δικηγόρος κατηγορήθηκε σε βαθμό κακουργήματος για συνωμοσία, παράνομη συνταγογράφηση, λήψη συνταγών οπιούχων ουσιών με απάτη, εξαπάτησης και χορήγηση ή διανομή ελεγχόμενης φαρμακευτικής ουσίας σε εξαρτημένο.

Παράλληλα η ψυχίατρος κατηγορήθηκε για εξι αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος μεταξύ αυτών της παράνομης συνταγογράφησης ελεγχόμενης φαρμακευτικής ουσίας, της διαχείρισης ή διανομής φαρμακευτικών ουσιών σε εξαρτημένο και της συνωμοσίας για τη διάπραξη εγκλήματος.

Πηγη : cosmo.gr0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...