Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Έκλεισε επίσημα το PC Master

Το ιστορικό περιοδικό αποχαιρετά το κοινό του μετά από 26 χρόνια κυκλοφορίας

 

 

Ωστόσο, απ' ό,τι φάνηκε οι συμμετοχές δεν ήταν αρκετές ώστε να καταφέρουν να στηρίξουν τα έξοδα του περιοδικού. Έτσι λοιπόν, το τεύχος Ιουνίου ήταν το τελευταίο που κυκλοφόρησε στα περίπτερα, ολοκληρώνοντας τον κύκλο έπειτα από 26 χρόνια.
Πριν από μερικούς μήνες, το ιστορικό περιοδικό PC Master και η Compupress είχαν ανακοινώσει πως το περιοδικό θα σταματήσει την κυκλοφορία του στα περίπτερα, συζητώντας τις προθέσεις τους για τη δημιουργία ενός συνδρομητικού μοντέλου. Έτσι λοιπόν, οι αναγνώστες του περιοδικού κλήθηκαν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συνδρομή προκειμένου να συνεχίσει η κυκλοφορία του περιοδικού έστω και για περιορισμένο τιράζ.




 http://gr.ign.com/entertainment/19306/news/ekleise-episema-to-pc-master

1 σχόλιο:

  1. Κρίμα πραγματικά, δεν ήμουν τακτικός αναγνώστης του περιοδικού έπαιρνα 2-3 τεύχη το χρόνο από το 2008 και πραγματικά ήμουν περήφανος οτι ακόμα υπήρχε κάτι σε έντυπη μορφή που αφορά τους υπολογιστές. Σήμερα το έμαθα και σοκαρίστηκα. Δυστυχώς το ΙΝΤΕΡΝΕΤ έκανε αυτή τη ζημιά και η μανία του κόσμου για γρήγορες πληροφορίες χωρίς κανένα συναισθηματισμό. Το pcmaster ήταν περιοδικό για τους ρομαντικούς....ανήκε σε μια άλλη εποχή, πιο συναισθηματική, πιο αληθινή....για όλους εμάς που προτιμούσαμε μετά το μπάνιο στη θάλασσα να την αράξουμε σε μια σκιά και γεμάτοι λαχτάρα να διαβάσουμε το περιοδικό με όπλο μας την φαντασία....χωρίς τον φόβο να καεί το τάμπλετ...END OF AN ERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...