Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Στο λιμάνι της Καβάλας αποβιβάστηκαν 450 Σύροι πρόσφυγες με προορισμό τη Θεσσαλονίκη

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στα εκδοτήρια του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων της Καβάλας από τους Σύρους πρόσφυγες που αφίχθησαν στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος» με το επιβατηγό πλοίο της γραμμής «NISSOS RODOS».
Συνολικά…

450 Σύροι πρόσφυγες ταξίδεψαν με νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα από τη Μυτιλήνη με προορισμό το επιβατικό λιμάνι «Απόστολος Παύλος» της Καβάλας. Στο σύνολό τους ήταν πολυμελείς οικογένειες με μικρά παιδιά.
Οι Σύροι πρόσφυγες στην πλειονότητά τους ταξίδεψαν προς τη Θεσσαλονίκη με έκτακτα δρομολόγια που έβαλε το υπεραστικό ΚΤΕΛ για τους εξυπηρετήσει. Μέχρι τις 20:00 είχαν επιβιβασθεί όλοι τους, συνεχίζοντας το μακρύ ταξί τους προς την κεντρική και βόρεια Ευρώπη.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων της Καβάλας, το υπεραστικό ΚΤΕΛ έχει εξυπηρετήσει τον τελευταίο ενάμιση μήνα πάνω από 4.000 πρόσφυγες από τη Συρία.
Η συνεργασία των αρμοδίων εμπλεκόμενων αρχών (Λιμεναρχείου, Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας και Υπεραστικού ΚΤΕΛ) ήταν άριστη και αυτή τη φορά, με αποτέλεσμα οι Σύροι πρόσφυγες να εξυπηρετηθούν άμεσα και να ταξιδέψουν, χωρίς να ταλαιπωρηθούν με πολύωρες αναμονές.
Αύριο το πρωί με το πλοίο της γραμμής «BLUE STAR 1″ αναμένεται να αφιχθούν στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος» της Καβάλας άλλοι 350 Σύροι πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη και τη Λήμνο.

http://www.trelokouneli.gr/sto-limani-ths-kabalas-apobibasthkan-450-suroi-prosfuges-me-proorismo-th-thessalonikh/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...