Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Τραγωδία στα Χανιά: Νεαρός αυτοκτόνησε πάνω στο μνήμα του παππού του!

Τηλεφώνησε στους δικούς του για να τους προειδοποιήσει και στη συνέχεια εξαφανίστηκε – Παρά την ολονύκτια αναζήτηση, ο 23χρονος βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα νεκρός στο νεκροταφείο όπου έχει ταφεί ο παππούς του
Τέλος στην ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα έβαλε σήμερα τα ξημερώματα ένας νεαρός στον Πλάτανο Χανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα e-kriti, cretapost, cretalive, ο 23χρονος χθες το βράδυ αφού τηλεφώνησε στην οικογένεια του προκειμένου να τους ενημερώσει ότι θα προχωρήσει στην απονενοημένη πράξη, εξαφανίστηκε.
Από εκείνη την ώρα και έπειτα ξεκίνησαν αγωνιώδεις προσπάθειες για να εντοπιστεί ο νεαρός. Ένας φίλος του 23χρονου, στις 5 περίπου τα ξημερώματα, τον βρήκε νεκρό, πάνω από το μνήμα, στο νεκροταφείο όπου είχε ταφεί ο παππούς του.
Οι αρχές εξετάζουν τα αίτια που οδήγησαν το νεαρό σε αυτήν την πράξη απελπισίας ενώ περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα από την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, όμως τα μέχρι τώρα στοιχεία, συγκλίνουν στο γεγονός πως ο νεαρός δεν μπόρεσε να αντέξει την απώλεια του παππού του.

http://dreamfm.gr/tragodia-sta-chania-nearos-aftoktonise-pano-sto-mnima-tou-pappou-tou/#.VeRS0JcQ-Ct

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...