Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Αυγά πέταξαν στον Πάνο Καμμένο οι κάτοικοι στην Κω - Δείτε βίντεο

«Φτου σου ρε, στα τέσσερα!» φώναζαν οι κάτοικοι και του πετούσαν μπουκάλια - Τον αντιμετώπισαν σαν ανεπιθύμητο - Εισέπραξε την οργή των κατοίκων για το χειρισμό της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό

Δεν μπορούν να αντέξουν άλλο την κατάσταση οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της Κω, με τις καθημερινές ορδές των παράνομων μεταναστών να φτάνουν και να κατακλύζουν το νησί, χωρίς να υπάρχουν οι στοιχειώδες δομές για να μπορέσουν να τους φιλοξενήσουν. Την οργή τους εξέφρασαν σήμερα οι κάτοικοι του νησιού στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, που υποδέχτηκαν, στο πλαίσιο της περιοδείας του, με αυγά, μπουκάλια και πλούσιο... λεξιλόγιο.



Ο Πάνος Καμμένος, δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι του στο νησί και εκδιώχθηκε κακήν κακώς από τους κατοίκους, ενώ άρον άρον χρειάστηκε να τον φυγαδεύσουν, αφού κατά την επίσκεψή του στο νησί προκάλεσε το μένος των κατοίκων. Κυριολεκτικά σαν ανεπιθύμητο αντιμετώπισαν οι αγανακτισμένοι Κώοι τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, καθώς δεν αντέχουν άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών.


Ωστόσο, σίγουρα ο κ. Καμμένος, από την πλευρά του, δεν περίμενε τέτοια υποδοχή. Οι κάτοικοι, έξαλλοι με το χειρισμό της κυβέρνησης στο θέμα του μεταναστευτικού, εξέφρασαν στο πρόσωπο του υπουργού Εθνικής Άμυνας την οργή τους, πετώντας του αυγά, μπουκάλια, και καθυβρίζοντας τον. Ο κ. Καμμένος μάταια σήκωνε τα χέρι του για να προστατευτεί, στα αυγά και τα μπουκάλια που έπεφταν «βροχή», με αποτέλεσμα οι άντρες που τον συνόδευαν να χρειαστεί να τον φυγαδεύσουν.

«Φτου σου ρε!», «στα τέσσερα, στα τέσσερα», «είσαι καραγκιόζης», «ουστ!» φώναζαν κάποιοι κάτοικοι, ενώ οι υπόλοιποι γιουχάιζαν και τον... μούτζωναν. Όμως εκείνος δεν έδειξε να πτοείται, αφού συνέχισε να χαμογελά...

Με λερωμένο το σακάκι, από τα αυγά, ο Πάνος Καμμένος έτρεχε να γλιτώσει από τους κατοίκους, που έβγαιναν από κάθε σοκάκι του νησιού, για να του εκφράσουν την αγανάκτηση και την οργή τους.

Να σημειωθεί πως αρχικά στο χώρο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά μόλις ο κόσμος που είχε μαζευθεί αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς εξαγριώθηκε, με αποτέλεσμα οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ μετά από λίγο να αποχωρήσουν και να παραμείνουν λίγα μέτρα πιο πέρα διακριτικά.


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player http://www.protothema.gr/politics/article/502247/auga-petaxan-ston-pano-kammeno-oi-katoikoi-stin-ko/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...