Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Bankingnews: Πάνω από 7,5% η Χρυσή Αυγή με συνεχώς ανοδικές τάσεις!

Η εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής δεν αποτελεί πλέον ενδεχόμενο αλλά απτή πραγματικότητα, η οποία καταγράφεται ήδη στις πρώτες δημοσκοπικές έρευνες.
Μία εξ αυτών, παρουσιάζεται από την ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews, όπου και αποτυπώνεται άνοδος της Χρυσής Αυγής πάνω από μία μονάδα, σε σχέση με το ποσοστό που το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έλαβε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.
Σημειώνεται οτι, όπως αναφέρεται στο άρθρο το ποσοστό της Χρυσής Αυγής παρουσιάζει αυξητικές τάσεις και βρισκόμαστε ακόμη στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου, δίχως να έχει ξεκαθαρίσει η ακριβής ημερομηνία των εκλογών.
Μεταφέρουμε το απόσπασμα της εκλογικής εκτίμησης της ιστοσελίδας Bankingnews για τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή:
"Η Χρυσή Αυγή φαίνεται ότι θα ξεπεράσει το 6,28%, για τρεις λόγους. Α) Η ηγεσία έχει αποφυλακιστεί. Β)Το μείζον πρόβλημα του μεταναστευτικού απασχολεί την κοινωνία. Μπορεί εδώ στην Αθήνα να μην βιώνουν τις εικόνες της Κω, ωστόσο στα νησιά υπάρχει τεράστιο πρόβλημα το οποίο έζησαν οι Έλληνες τουρίστες. Γ) Η Χρυσή Αυγή είναι από τα ελάχιστα κόμματα που τάσσονται κατά του μνημονίου, ενώ αξιοσημείωτη είναι διείσδυση και στον αγροτικό κόσμο.  Οι τελευταίες κινήσεις της ηγεσίας προς τους αγρότες έχουν αντιμετωπιστεί θετικά. Με βάση ενδείξεις η Χρυσή Αυγή φαίνεται να προσεγγίζει το 7,5% με μικρό ποσοστό αναγωγής".
 
 http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bankingnews-sto-75-kineitai-h-chrush-augh-me-anodikes-taseis#ixzz3jV0IYYMA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...