Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Ο Τσίπρας μπήκε σε κλινική απεξάρτησης

Το άρθρο είναι χιουμοριστικό και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Protagon

Για να απαλλαγεί από την «Εκλογοφιλία». Δηλαδή την εξάρτησή του από τους τεχνητούς προεκλογικούς παραδείσους…
Άνθρωποι από το προσωπικό της κλινικής «Fresh Order» περίμεναν τον Αλέξη Τσίπρα, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, αμέσως μετά την συνάντησή του με τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, διαπίστωσε ότι ο πρώην πρωθυπουργός πάσχει σπό το σύνδρομο της «Επίμονης Εκλογικής Διαταραχής», όταν του εκμυστηρεύθηκε ότι σκοπεύει να κάνει δημοψήφισμα προκειμένου να αποφανθεί ο λαός αν θέλει εκλογές και στη συνέχεια, μετά τις εκλογές να παραιτηθεί γιατί η αυτοδυναμία είναι κόντρα στις αρχές του.
Τότε ήταν που ο Προκόπης Παυλόπουλος, ειδοποίησε πρώτα τους στενούς συγγενείς του Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια την εξειδικευμένη κλινική «Fresh Order».
Η κλινική «Fresh Order» («Νωπή εντολή» στα ελληνικά), πήρε το όνομά της από τις δικαιολογίες που χρησιμοποιούν συχνά όσοι πάσχουν από «Εκλογοφιλία», προκειμένου να προκηρύξουν εκλογές. Έχει δε φιλοξενήσει γνωστούς ηγέτες από όλον τον κόσμο.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, ο Αλέξης Τσίπρας θα ακολουθήσει τη θεραπεία express, ώστε να προλάβει τις εκλογές: θα κάνει ολοήμερο διαλογισμό μπροστά σε μια στημένη κάλπη, προκειμένου να ξεπεράσει τη φοβία του να κυβερνήσει.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα).

http://www.trelokouneli.gr/o-tsipras-bike-se-kliniki-apexartisis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...