Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015

"ΕΑΜ" ο νέος πολιτικός σχηματισμός Λαφαζάνη στις εκλογές

Στην απόφαση να συγκροτήσει έναν νέο πολιτικό σχηματισμό, το...
ΕΑΜ, κατέληξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας.

Το ακριβές όνομα του νέου σχηματισμού είναι Ενιαίο Αντιμνημονιακό Μέτωπο. Σε αυτό, κατά πληροφορίες, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καλεί να συμμετέχουν όσοι διαφωνούν με την στροφή του Αλέξη Τσίπρα και την ακολουθούμενη πολιτική των μνημονίων, δηλαδή η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Κώστας Λαπαβίτσας, ακόμη και ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Νωρίτερα ο Δημήτρης Στρατούλης ανέλαβε εκ μέρους της «Αριστερής Πλατφόρμας» να ανακοινώσει ότι προχωρούν σε συγκρότηση νέου κόμματος, το οποίο θα έχει χαρακτήρα Εκλογικού Μετώπου και θα στηρίζεται στο «Όχι» του Δημοψηφίσματος.

«Οι δυνάμεις του υπερήφανου «Όχι» στο δημοψήφισμα θα βρουν τρόπο να εκφραστούν πολιτικά στις εκλογές, εφόσον προαναγγελθούν εκλογές. Θα υπάρξει Μέτωπο αντιμνημονιακό, με δυνάμεις και μέσα και έξω από τον Σύριζα», είπε ο πρώην υπουργός.

Σε ερώτηση αν πρόκειται να ανεξαρτητοποιηθούν οι βουλευτές της «Αριστερής Πλατφόρμας», ώστε να συγκροτήσουν την τρίτη πολιτική δύναμη της Βουλής, ο κ. Στρατούλης δεν το διέψευσε. Αρκέστηκε μόνο να δηλώσει χαμογελώντας «κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο, και όπως ξέρετε έχουμε ακόμα Αύγουστο».

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/08/blog-post_9135.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...