Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Την αυτόνομη κάθοδο του ΚΙΔΗΣΟ στις εκλογές εισηγήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου

Την αυτόνομη κάθοδο του ΚΙΔΗΣΟ στις εκλογές εισηγήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στα στελέχη του κατά τη διάρκεια της...
Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης που πραγματοποιείται στο ΣΕΦ, ενώ κατηγόρησε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ότι απέρριψε την πρόταση για εκλογική συμπαράταξη.
Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ εξήγησε ότι πρότεινε τη συμπόρευση όλων των δυνάμεων του ευρύτερου χώρου της προοδευτικής παράταξης και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι δεν θέλησε τη συνεργασία, επαναλαμβάνοντας ότι ορισμένοι έριξαν την τότε κυβέρνησή του.
«Κάποιοι δεν θέλουν να ξεχάσουν -ότι εγώ έφυγα από το κόμμα ενώ με κάθε τρόπο μας έδιωχνε. Και εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω, ποιος και πώς έριξε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Πρότεινα όμως, να τα αφήσουμε πίσω μας, γιατί αν συνεχίσω να μιλάω για αποστασία και αυτοί για το ΚΙΝΗΜΑ, τότε απλά θα ανακόψουμε την προοπτική για τον χώρο μας.Το να φύγω εκείνη τη στιγμή ήταν ό,τι πιο ευγενικό μπορούσα να κάνω. Κανονικά θα έπρεπε να είχα διώξει τους αποστάτες όταν ήμουν πρωθυπουργός, όπως έκανε ο Τσίπρας. Και να ερευνηθεί το βρώμικο 2011, όπως το βρώμικο 1989. Μπορεί να έριξαν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει να ξαναχτίσουμε ενωμένοι το σπίτι μας», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του.

Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι πρότεινε τη συνεργασία όλων χωρίς προαπαιτούμενα και υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει μέλλον εάν δεν έχει πρόταση προοδευτικής δημοκρατικής διακυβέρνησης.
«Δεν μπορεί να είναι δεκανίκι της ΝΔ το ΠΑΣΟΚ. Υποψήφιος πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να είναι ο Μεϊμαράκης. Έθεσα το ερώτημα: Θα συνεχιστεί η σύγκρουση ή όχι; Ο χώρος μας θα έπρεπε να είναι εδώ, ενωμένος, δυνατός, με καθαρή πολιτική προοδευτική και σοσιαλιστική κατεύθυνση», επισήμανε ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, ενώ δήλωσε δικαιωμένος για την απόφασή του για το πρώτο Μνημόνιο και τις μεταρρυθμίσεις που τώρα αποδομούνται.
«Για εμάς, δικαίωση δεν είναι η υπογραφή μνημονίων από δεξιές ή φερόμενες αριστερές κυβερνήσεις. Δικαίωση είναι η κατανόηση του πραγματικού προβλήματος της χώρας» ανέφερε, καλώντας τα στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ να αποφασίσουν την αυτόνομη κάθοδο ή όχι στις εκλογές.

http://www.24wro.eu/2015/08/blog-post_1193.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...