Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

GP Βελγίου 2015: Hamilton και Mercedes επιστρέφουν δυναμικά στις νίκες

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Lewis Hamilton στην πίστα του Spa-Francorchamps, καθώς ο Πρωταθλητής δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την 6η φετινή του νίκη και στην 39η την καριέρα του. Πίσω του ο Nico Rosberg, ο οποίος δεν είχε την ταχύτητα να απειλήσει τον Βρετανό, αλλά ήταν αρκετά γρήγορος για να ολοκληρώσει το άνετο «1-2» για τη Mercedes.
Το βάθρο συμπλήρωσε ο Romain Grosjean, που ήταν εξαιρετικός σήμερα. Ο Γάλλος κυνηγούσε στο τέλος τον Sebastian Vettel, αλλά το κλατάρισμα του Γερμανού στον προ-τελευταίο γύρο έδωσε την τρίτη θέση στον οδηγό της Lotus. Ακολούθησαν οι Daniil Kvyat, Sergio Perez, Felipe Massa, Kimi Raikkonen, Max Verstappen, Valtteri Bottas και ο Marcus Ericsson, που πήρε τον τελευταία βαθμό της 10άδας.
Η ατυχία του Vettel σήμαινε κακό αποτέλεσμα για τη Ferrari σήμερα, ενώ η McLaren έμεινε πολύ μακριά από τους βαθμούς, όπως ήταν σχεδόν αναμενόμενο. Ας δούμε τι έγινε στους 43 και όχι 44 γύρους του Βελγικού Grand Prix.

http://www.autoblog.gr/2015/08/23/belgian-gp-2015-hamilton-wins/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...